Jump to content

Selamün Aleyküm millet :)

Recommended Posts

Evet sol tarafta görüldüğü gibi ben vkopuzoglu başka bir sitede şans eseri burayı buldum pişman değilim :)

Yalnız şunu söyleyecem kayıt olurken sorulan o soru ne öyle yav "I dont know" dememek için kensimi zor tuttum :D Ne matrak soruymuş o her neyse diyeceğim o ki bütün çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Ayrıca bu R.C., darkbower falan ne iş animeindirle bir alakası mı var buranın yoksa farklı bir yer mi?

Benden bu kadar  hadi Allah'a emanet olun. ;)

Haa tamam yav zaten ben onu muhabbet olsun diye dedim hani ben şuyum hepinize başarılar gibi kuru mesajları sevmediğimden hafif espiri maksatlı yazayım dedim. Ayrıca sadece merak etmiştim herhangi bir  amacım yoktu Reşat falan burdaysa buraya takılırım bende muhabbeti falan iyiydi yani efendi birine benziyordu o yüzden sordum siz tanıdığım kişiler misiniz diye yanlış anlama olmasın ;)

Ve aleyküm selam vkopuzoglu sitemize hoşgeldin... Rastgele buldum demişsin gerçekten iyi bir rastgelmeymiş ;) darkbower ın da dediği gibi artık burası tektir bizim için elimizden geldiğince anime dünyasına iyi bir fansub sitesi kazandırmaya çalışıyoruz... Aramıza tekrardan hoşgeldin umarım sitede iyi vakit geçirirsin...

Eyvallah sağolun hoşbulduk  :) Hah işte aradığım cevap buydu o siteyle ne olduğu bittiğini sormuyorum zaten o zaman Narutoyu burdan takip ederim bende  ve diğer serileri. ee bu bayağı bir devrik cümle oldu ama aç karnına idare edin artık çenem düştü zaten kusura bakmayın  :D Görüşmek üzere 

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.