Jump to content

Recommended Posts

• Administrators

Psycho-Pass 2 (Fall 2014)

1. R-17+
  2. 11 episodes
  3. 23 minutes
  4. TV

Details

1. Rating
    7.4/360K
  2. Source
    Original
  3. Aired
    Oct 10, 2014 - Dec 19, 2014
  4. Status
    Finished Airing
  5. Studio
      • Tatsunoko Production
  6. Producer
    • Production I.G
    • Dentsu
    • (and 5 more)
      • Production I.G
      • Dentsu
      • Fuji TV
      • Nitroplus
      • Sony Music Entertainment
      • TOHO animation
      • Kyoraku Industrial Holdings
  7. Licensor
      • Funimation
  8. Genres

Crew

• Producer
    • Producer
    • Producer
    • Producer

A year and a half after the events of the original sci-fi psychological thriller, Akane Tsunemori continues her work as an inspector—enforcing the Sibyl System's judgments. Joining her are new enforcers and junior inspector Mika Shimotsuki, a young woman blindly and inflexibly loyal to Sibyl. As Akane ponders both the nature of her job and the legitimacy of Sibyl's verdicts, a disturbing new menace emerges.

A mysterious figure has discovered a way to control the Crime Coefficient—a number compiled from mental scans that allows Sibyl to gauge psychological health and identify potential criminals. Through these means, he is able to murder an enforcer, leaving behind a cryptic clue: "WC?" scrawled in blood on a wall.

Akane and the rest of Division 01 soon find themselves playing a deadly game against their new foe, coming face-to-face with a conspiracy threatening not only the authority of the Sibyl System, but the very foundation of Akane's own convictions. written by https://myanimelist.net/
  1. #2381 rank
  2. #329 popularity
  3. 671K members
  4. 2K favorites
Updated
  • All Names
  • English Psycho-Pass 2
  • Original PSYCHO-PASS サイコパス 2
  • Other Names Psycho-Pass Second Season, Psychopath 2nd Season

Çevirmen: JekyllsHyde (1-6) & Falchirion (7-11)
Editör & Encoder: libero1i

- Linkler (ikona tıklayın) -

This is the hidden content, please

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

• Doki 1
  • Administrators

Serinin bu yıl ki kurgusu öncekine göre daha üst seviyede olacağı biliniyor aynı zamanda +17 yaş sınırlandırmasda serinin kalitesini ortaya koyuyor.

Herkes gibi bizde bu seriyi bekliyoruz. Umarım beklentileri karşılar.

[D.Not:11Bölüm olması biraz hayâl Kırıklığı oluşturdu.]

Kesinlikle beklentileri karşılayacaktır , psycho pass ın hikayesinin  geçtiği dünya bile kaliteli olması için yeterli , iyi bir iş ortaya çıkaracaklarından eminim. Peki Pein ve Kira-kun ve JekyllsHyde-san da iyi bir iş ortaya çıkaracak mı? Tabii ki ;) . Serinin 11 bölüm olması benim de biraz canımı sıktı ama büyük ihtimal kısa olup , kaliteli ve akıllarda kalacak bir kurgusu olacağı içindir sanırım... öyle umuyorum. Teşekkürler seriyle ilgilendiğiniz için.

Valla hatirlamak amaçlı 1. Sezonu izlemeye başliyorum sonunda biseyler olmuştu ama ne olmustu onu unuttum :)  ( sakın söylemeyin ha)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

soluksuz izledim yine :D

de şimdi daha çok merak etmeye başladım seriyi :D  şimdi suçlu olarak kougami nin peşinemi düşçekler finalin son sahnesinde ona gönderme vardı gibime geldi

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.