Jump to content

Namaste


TmStar

Recommended Posts

Adınız:  Bekir

Yaşınız:26

Nereden Katılıyorsunuz: :Gelibolu

Favori  Animeleriniz:Samurai Champloo, Hajime No İppo, Naruto, One piece, One Outs(nerdeyse izledigim tüm animeleri yazmısım:/)

Sitemizi nereden duydunuz? :Asker arkadaşımdan tam bir anime hastası, beni anime dünyasına o soktu şimdiyse animeleri online izlemek yerine indirmem gerektiğini soyluyor sonra kendimi burda buldum.

Kendiniz hakkında bir kaç bilgi:Hint filmleri benim asıl ilgi alanımdı. O yüzden forumlara yabancı değilim zamanında alt yazı hazırlama ceviri yapma, upload vs. faaliyetlerim de oldu. Simdi hint filmlerinin yerini yavas yavas animeler almaya basladı ama sadece izleyici olarak. Artık iş dünyasına girdigim icin bunlar icin vaktim olmuyor.

 

Bunların dısında ilk bakısta forum aradagımızı bulabilecegimiz kadar geniş ve güzel gözüküyor. Emeği gecen herkesin ellerine sağlık. Birlikte güzel vakit gecirelim.:41:

 

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

 


Yorum Alanı:

Join the conversation

You can post now and register later.If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×  Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Your previous content has been restored.   Clear editor

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...