Jump to content

Herkese merhaba

itselif

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar

İsmim Elif, 20 yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum.

Uzun serilerden favorim One Piece onun dışında en sevdiklerim:

Death Note

Shingeki no kyojin

Tokyo Ghoul

Akame ga kill

Angel Beats

Kuroshitsuji

Psikoloji okuyorum ve 2. sınıftayım. Anime izlemeyi ve çeviri yapmayı çok seviyorum. Umarım hepinizle çok iyi anlaşırız ^^

Merhaba arkadaşlar

Death Note

Shingeki no kyojin

Tokyo Ghoul

Akame ga kill

Angel Beats

Kuroshitsuji

Psikoloji okuyorum ve 2. sınıftayım. Anime izlemeyi ve çeviri yapmayı çok seviyorum. Umarım hepinizle çok iyi anlaşırız ^^

Memnun oldum bende mert :) .Sosyoloji 3.sınıf öğrencisiyim bende alanlarımız yakın biraz.Tokyo'yu bende çok severim ilk sezon efsanedir zaten.Hoşgeldin bu arada :ups:

Merhaba arkadaşlar

Death Note

Shingeki no kyojin

Tokyo Ghoul

Akame ga kill

Angel Beats

Kuroshitsuji

Memnun oldum bende mert :) .Sosyoloji 3.sınıf öğrencisiyim bende alanlarımız yakın biraz.Tokyo'yu bende çok severim ilk sezon efsanedir zaten.Hoşgeldin bu arada :ups:

Memnun oldum mert  :) Evet kardeş bölümlerdeyiz ^^ 

Aynen √A da fena değildi ama ilk sezon bir başka.

Hoş bulduk öyleyse^^

Merhaba arkadaşlar

Death Note

Shingeki no kyojin

Tokyo Ghoul

Akame ga kill

Angel Beats

Kuroshitsuji

Memnun oldum bende mert :) .Sosyoloji 3.sınıf öğrencisiyim bende alanlarımız yakın biraz.Tokyo'yu bende çok severim ilk sezon efsanedir zaten.Hoşgeldin bu arada :ups:

Memnun oldum mert  :) Evet kardeş bölümlerdeyiz ^^

Hoş bulduk öyleyse^^

Aaa çevirmenmişsin şimdi fark ettim anisekai fansub içindesin o zaman bu kaliteli çevirilere seninde mi katkın var yani :) .Öyle ise süpermiş daha iyi anlaşırız.Bende bir ara çevirmenlik yaptım ama benim ki hem oyun sektöründeydi hemde kontrol üzerineydi direk salt çeviri değil yani :) .O yüzden diğer fansublara çok eleştri yaptım bir aralar ak*i s*ra ve ad*n*s in çevirmenleriyle vs konustuk bolca :D .ad*n*s'teki arkadaş ''hay a*k'' ve ''k*dum*n sivrisinekleri'' ile ''kusottare'' (lanet olsun/lanet olası/lanet herif) aynı şey deyince çok bi şaşırmıştım :D .Sonra sizin fansubu buldum allahtan çok nadir diğer fansublardan izliyorum o zamanda elimden geldiğince çeviriye bakmıyorum :D :D .Danmachi izledin mi ? .Çok güzel seridir 13 bölüm sadece insan üzülüyor kısa diye ama kesin izlenmesi gereken bir seri :)

Merhaba arkadaşlar

Death Note

Shingeki no kyojin

Tokyo Ghoul

Akame ga kill

Angel Beats

Kuroshitsuji

Hoş bulduk öyleyse^^

Aaa çevirmenmişsin şimdi fark ettim anisekai fansub içindesin o zaman bu kaliteli çevirilere seninde mi katkın var yani :) .Öyle ise süpermiş daha iyi anlaşırız.Bende bir ara çevirmenlik yaptım ama benim ki hem oyun sektöründeydi hemde kontrol üzerineydi direk salt çeviri değil yani :) .O yüzden diğer fansublara çok eleştri yaptım bir aralar ak*i s*ra ve ad*n*s in çevirmenleriyle vs konustuk bolca :D .ad*n*s'teki arkadaş ''hay a*k'' ve ''k*dum*n sivrisinekleri'' ile ''kusottare'' (lanet olsun/lanet olası/lanet herif) aynı şey deyince çok bi şaşırmıştım :D .Sonra sizin fansubu buldum allahtan çok nadir diğer fansublardan izliyorum o zamanda elimden geldiğince çeviriye bakmıyorum :D :D .Danmachi izledin mi ? .Çok güzel seridir 13 bölüm sadece insan üzülüyor kısa diye ama kesin izlenmesi gereken bir seri :)

Evet çevirmenim ama yeni başladım o yüzden henüz çok katkım olduğunu söyleyemem  :ups: Çok oluyor o tarz hatalar ya ama ne güzel sen de baya iç içeymişsin çeviri işiyle ben de zaten Anisekai i diğerlerine göre daha çok beğendiğim için katıldım sen de gelirsin belki aramıza  :D Duymuştum ama izlemedim o seriyi başlayayım en kısa zaman da sen de öneriyorsan   :)

Merhaba arkadaşlar

Death Note

Shingeki no kyojin

Tokyo Ghoul

Akame ga kill

Angel Beats

Kuroshitsuji

Hoş bulduk öyleyse^^

Aaa çevirmenmişsin şimdi fark ettim anisekai fansub içindesin o zaman bu kaliteli çevirilere seninde mi katkın var yani :) .Öyle ise süpermiş daha iyi anlaşırız.Bende bir ara çevirmenlik yaptım ama benim ki hem oyun sektöründeydi hemde kontrol üzerineydi direk salt çeviri değil yani :) .O yüzden diğer fansublara çok eleştri yaptım bir aralar ak*i s*ra ve ad*n*s in çevirmenleriyle vs konustuk bolca :D .ad*n*s'teki arkadaş ''hay a*k'' ve ''k*dum*n sivrisinekleri'' ile ''kusottare'' (lanet olsun/lanet olası/lanet herif) aynı şey deyince çok bi şaşırmıştım :D .Sonra sizin fansubu buldum allahtan çok nadir diğer fansublardan izliyorum o zamanda elimden geldiğince çeviriye bakmıyorum :D :D .Danmachi izledin mi ? .Çok güzel seridir 13 bölüm sadece insan üzülüyor kısa diye ama kesin izlenmesi gereken bir seri :)

Evet çevirmenim ama yeni başladım o yüzden henüz çok katkım olduğunu söyleyemem  :ups: Çok oluyor o tarz hatalar ya ama ne güzel sen de baya iç içeymişsin çeviri işiyle ben de zaten Anisekai i diğerlerine göre daha çok beğendiğim için katıldım sen de gelirsin belki aramıza  :D Duymuştum ama izlemedim o seriyi başlayayım en kısa zaman da sen de öneriyorsan   :)

Daha önerdiğim kimse beğenmedim demedi :D .Büyük ihtimalle sende benim gibi şu moda giriceksin '' Neden 13 bölüm ya

:( :'( ''

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.