Jump to content

Всем привет :D Herkese Selam :D


enestos11

Recommended Posts

Enes Çıngıl

21

Ukrayna-Odessa

Naruto, Shigurui, Mushishi, Ergo Proxy

Siteyi gezinirken buldum.

Öncelikle herkese merhabalar ! Ukraynada İnternational Humanitarian Universitesinde eğitim alıyorum, rusca ve almanca mütercim tercümanlık bölümündeyim, boş zamanlarımda bol bol gitar çalıyorum, daha önce dans okullarında dersler verdim, arjantin tangoyla uğraşıyorum. Gezmeyi çok severim, fırsat buldukça öncelikle balkanları sonrasında ise avrupayı gezmeye gayret gösteriyorum(avrupa insanı türk insanını ne kadar kötü tanısada). Kendi kültürünü çok seven bir insanım bunuda bir türke yakışır şekilde gittiğim her yerde göstermeye çalışıyorum.

 

 

 

 

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

 


Yorum Alanı:

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×  Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Your previous content has been restored.   Clear editor

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...