Jump to content

Konichiwa Minna.

Recommended Posts

İsim: Fırat Yüksel

Lakap: Beyond Birthday

Anime Deneyimi: 46 anime bitirdim siz hesaplayın ;D

Yaşadığı Yer: Ankara

Meslek: Öğrenci

Nerede ?: Ankara Hukuk Fakültesi ( 1. Yılım Daha :) )

Görevler: Türk Anime Pro Uploader

AnimElit Fansub Moderatör

Not: Eğer boş yer varsa Moderatörlük alabilirim yazım-imla kurallarına uyan birisiyim.

Uploaderlık deneyimimde var boş yer varsa Uploader'da olabilirim

Çevirmenlik 1 kere yaptım yaptığıma pişman oldum :D

Encoderlık hakkında henüz çalışıyorum

Umarım iyi vakit geçiririz aktif birisiyim Fan Fiction yazıyorum Death Note 3. Sezon isteyen okuyabilir. Ve neşeli birisiyim :D

Not 2: Samet abi ben geldim sen gittin oldumu :( ayrıca Tasogare Otome x Amnesia ne olacak şimdi ?

Lütfen dondurulmasın sıkı takipçisiyimdir :D

Hoşgeldin aramıza. Gördüğüm kadarıyla uploader, mod olmak bir yana profosyonel forum üyesisin  :a18:

Aramıza hoşgeldin.

Sadece Anime & Manga konulu forumlarda değil spor, eğlence ve oyun amaçlı sitelerde Moderatörlük deneyimim oldu, ister istemez yazım-imla kurallarına uyuyorum Türkçemizi katledenlere pek iyi davranmam.

Hoşbulduk :D

Hoş geldin Fırat bir anda kanım ısındı sana :D bende Kartal 23 yaşındayım umarım site de senle beraber bolca güzel vakitler geçiririz.

Açıkçası ben iyi vakit geçireceğimizi umuyorum ve kendimden en az 2 yaş büyüklere abi/abla diye hitap ederim Kartal Abi :D

Hoş geldin Fırat Abii :D Bende Dilara :D

Hoşbulduk Dilaracığım

hosgeldın aramıza , bende emre m.o.,

Hoşbulduk Emre lütfen cümleye başlarken büyük harfle başla özel isimlerin baş harfini büyük yaz :) Bundan kastım yazın pek hoş görünmüyor çünkü.

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.