Jump to content

Danshi Koukousei no Nichijou (12/12) [Blu-Ray] [AniSekai Fansub]

Recommended Posts

• Administrators

Danshi Koukousei no Nichijou(Winter 2012)

1. PG-13
  2. 12 episodes
  3. 24 minutes
  4. TV

Details

1. Rating
    8.2/428K
  2. Source
    Web manga
  3. Aired
    Jan 10, 2012 - Mar 27, 2012
  4. Status
    Finished Airing
  5. Studio
      • Sunrise
  6. Producer
    • TV Tokyo
    • Square Enix
    • (and 2 more)
      • TV Tokyo
      • Square Enix
      • Trinity Sound
      • Happinet Pictures
  7. Licensor
      • NIS America, Inc.
  8. Genres
    Unknown

Crew

• Producer
    • Director
    • Sound Director
    • Script
    • Storyboard
    • Episode Director
    • Storyboard
    • Assistant Director
    • Episode Director
    • Storyboard

Roaming the halls of the all-boys Sanada North High School are three close comrades: the eccentric ringleader with a hyperactive imagination Hidenori, the passionate Yoshitake, and the rational and prudent Tadakuni. Their lives are filled with giant robots, true love, and intense drama... in their colorful imaginations, at least. In reality, they are just an everyday trio of ordinary guys trying to pass the time, but who said everyday life couldn't be interesting? Whether it's an intricate RPG reenactment or an unexpected romantic encounter on the riverbank at sunset, Danshi Koukousei no Nichijou is rife with bizarre yet hilariously relatable situations that are anything but mundane.written by https://myanimelist.net/
  1. #230popularity
  2. 854Kmembers
  3. 15Kfavorites
Updated
  • All Names
  • EnglishDaily Lives of High School Boys
  • Original男子高校生の日常

Çeviri: MrGranddy & hydrojan
Redaktör: Xyzzy
Editör & Karaoker: S.Erturk
Encoder: Deat H Note.

- Linkler (ikona tıklayın) -

This is the hidden content, please

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

• Like5
  • Doki1
  • xD1

Seri için çok teşekkürler, acaba specialler de gelicek mi yoksa gereksizler mi

Bir bakmam lazım. İçeriği ile alakalı bir durum. Bazen specialleri Blu-Ray tanıtımı olarak sunarlar. Eğer tanıtım videoları ise gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ancak yine de dediğim gibi bir bakmam lazım. :)

Seri için çok teşekkürler, acaba specialler de gelicek mi yoksa gereksizler mi

Bir bakmam lazım. İçeriği ile alakalı bir durum. Bazen specialleri Blu-Ray tanıtımı olarak sunarlar. Eğer tanıtım videoları ise gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ancak yine de dediğim gibi bir bakmam lazım. :)

Aynen öyle, bende izlemediğimden dedim genelde specialler kısa ve tanıtım olmasa bile parodi bölümler yani gereksizler bence, teşekkürler kolay gelsin

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı: