Jump to content

Avatar The Legend of Korra Aile Ağacı

Recommended Posts

asdadasdsasdasdasd soy ağacı güzemiş. Kya ve Bumi yeni sezonda yok amaa. :( Yoksa var da ben mi göremedim?

Yaklaşık 49 sayfa entry girilmiş ekşi sözlüğe.Uzun uğraşlar sonucu hepsini okudum.Çoğunluk Amon'un Bumi denen şahıs olduğunu savunmakta...

Bence Toph, avatar Aang ile bi kaçamak yaptı ve kızları oldu  :a39:

asdadasdsasdasdasd soy ağacı güzemiş. Kya ve Bumi yeni sezonda yok amaa. :( Yoksa var da ben mi göremedim?

Yaklaşık 49 sayfa entry girilmiş ekşi sözlüğe.Uzun uğraşlar sonucu hepsini okudum.Çoğunluk Amon'un Bumi denen şahıs olduğunu savunmakta...

Bence Toph, avatar Aang ile bi kaçamak yaptı ve kızları oldu  :a39:

Bumi değil bence. Ozai'nin kaçtıktan sonraki soyunu getiren kişi. Non beder olmasını ve avatar/bükücü nefretini buradan çıkarabiliriz. Ayrıca benim asıl merak ettiğim şey bizim eskilere, pırtıllara ne olduğu? O pırtıllar var ya, çok değerli onlar hee. Snırım onu da The promise isimli çizgi romanda anlatacaklar, 70 yıllık bir boşluk var çünkü iki seri arasında.

The Last Air bender bitti bir arkadaş 70 yıl arada boşluk var demiş bende merak ediyorum 3 adet comics ile nasıl kapamışlar anlamıyorum. 3 ünüde okudum aangin ölüme kadar olan bir öykü yok sadece 3 bölümlük bir eklenti var.

Kafam Uçan bizona takıldı Appa ölmedimi yav 2 tane Uçan bizon gördüm ben filmde appanın türünün son halkası olduğunu zannediyordum :S kafam karıştı burda. bide soy ağacında ki 2 kişi kim ? onlar hakkında bir video veya comics yok :/ bence Aangin ölümüne kadar hızlandırılmış bir öykü ile yapabilirlerdi ama maceralarını ancak Korranın meditasyonundan görebiliyoruz :S

The Last Air bender bitti bir arkadaş 70 yıl arada boşluk var demiş bende merak ediyorum 3 adet comics ile nasıl kapamışlar anlamıyorum. 3 ünüde okudum aangin ölüme kadar olan bir öykü yok sadece 3 bölümlük bir eklenti var.

Kafam Uçan bizona takıldı Appa ölmedimi yav 2 tane Uçan bizon gördüm ben filmde appanın türünün son halkası olduğunu zannediyordum :S kafam karıştı burda. bide soy ağacında ki 2 kişi kim ? onlar hakkında bir video veya comics yok :/ bence Aangin ölümüne kadar hızlandırılmış bir öykü ile yapabilirlerdi ama maceralarını ancak Korranın meditasyonundan görebiliyoruz :S

Bi yerde okumuştum sanırım aang gezerken sağ kalan bi bizon grubu buluyor sanırım.Türüyorlar.Yani korra'daki bizonun soyu ordan geliyor.Tonraq ve Senna şuan ki avatarın anne ve babası o yüzden soy ağacındalar.

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.