Jump to content

Aldnoah.Zero 2nd Season (12/12) [AniSekai Fansub]

Recommended Posts

• Administrators

Aldnoah.Zero Part 2(Winter 2015)

1. R-17+
  2. 12 episodes
  3. 23 minutes
  4. TV

Details

1. Rating
    6.9/196K
  2. Source
    Original
  3. Aired
    Jan 11, 2015 - Mar 29, 2015
  4. Status
    Finished Airing
  5. Studio
      • A-1 Pictures
      • TROYCA
  6. Producer
    • Aniplex
    • Movic
    • (and 6 more)
      • Aniplex
      • Movic
      • Nitroplus
      • Houbunsha
      • MAGES.
      • Tokyo MX
      • Asahi Broadcasting
      • BS11
  7. Licensor
      • Aniplex of America
  8. Genres

Crew

• Producer
    • Producer
    • Producer
    • Director
    • Episode Director
    • Storyboard

The war between the Terrans and the Vers Empire of Mars has ended, allowing humanity to blissfully enjoy their lives in a time of peace. Nineteen months later, however, the Vers princess makes a shocking public declaration: "the Terrans are a foolish race that covets resources, destroys nature, and are devoted to the pursuit of pleasure." And so, to protect their precious Earth, she calls upon her knights to take up arms, and the raging battle between the two civilizations reignites.

Slaine Troyard has found a place among the Martians, giving Earth a short respite from the war against the Vers Empire. However, a peaceful resolution seems inconceivable. The various people who fought desperately for survival in the past now find themselves in the midst of yet another bloody and chaotic conflict, one that will forever alter the fate of humankind.written by https://myanimelist.net/
  1. #4786rank
  2. #808popularity
  3. 317Kmembers
  4. 752favorites
Updated
  • All Names
  • EnglishAldnoah.Zero
  • Originalアルドノア・ゼロ(第2クール)
  • Other NamesAldnoah.Zero 2nd Season

Çeviri: lKyra
Editör: Ronron
Encoder: S.Erturk
Karaoker: Bustero 

- Linkler (ikona tıklayın) -

This is the hidden content, please

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

İkinci sezonu bu kadar erken beklemiyordum , ocak ayında sanırım ne hoş. Henüz ilk sezonu izlemeden müziklerini dinlemiştim çok iyiydi , umarım bu ikinci sezonun müzikleri de öyle olur ve yakın bir zamanda beyaz atlı karaoke-kun da çıkar ortaya :) Sıkıntısız tamamlanır umarım şimdiden kolay gelsin.

• Administrators

İkinci sezonu bu kadar erken beklemiyordum , ocak ayında sanırım ne hoş. Henüz ilk sezonu izlemeden müziklerini dinlemiştim çok iyiydi , umarım bu ikinci sezonun müzikleri de öyle olur ve yakın bir zamanda beyaz atlı karaoke-kun da çıkar ortaya :) Sıkıntısız tamamlanır umarım şimdiden kolay gelsin.

@Hei和 :D

Edit: Japonca fontum eksikmiş etiketleyemedim:(

Teşekkürler :)  Evet, 11 Ocak ikinci sezonun başlangıç tarihi :11:

@Hei和 :D

Edit: Japonca fontum eksikmiş etiketleyemedim:(

:D Mesela Fate Stay Night ın ilk açılış şarkısı çok hoşuma gitmişti , böyle güzel şarkıların karaokeside  güzel olunca animeyi izlemek daha güzel oluyor. Aldnoah Zero nun şarkıları da  güzel olduğu için karaokeside aynı derecede olursa seriye daha çok yakışacağını düşündüm, nede olsa hardsub. E tabii ki öncelik o değil :)

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı: