Jump to content

Manga Arıyorum ( Tavsiye )

Recommended Posts

Slm arkadaşlar ben okumak için manga arıyorum. (komedi, romantik, aksiyon , ecchi (abartı olmamak kaydıyla) ... bu türleri içeren türkçe manga varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen :) sıkıldım :S okumak eğlenceli ama kafama göre bir manga bulamadım :S

Devam Edenler...

Annasumanara 

Cage of Eden

Carnivorous Princess Yegrinna

GE - Good Ending

Girls of the Wild's

Hiyokoi 

Kimi no Iru Machi

School Shock

The Breaker II - Yeni Dalgalanmalar

Zippy Ziggy

Bitenler...

Ai Kora

Ane Doki! 

Beast Master

Defense Devil

Psyren

The Breaker I 

Kanojo to Natsu to Boku ( bu manga one shot , bunun devamı var mı yani sonradan devamı çıkmışmı bana bu konuda bilgi verebilecek var mı ? )

Liar Game i şiddetle öneriyorum okuduğum en iyi mangalardan mükemmel bir kurgusu var . Mnaki çeviri grubunda çevirirsi var .

Sonra mangaframeden noblesse manhwa yı okuyorum renkli güzel bir seri okuması zevkli oluyor .

God of tower okuyorum  aynı şekilde manhwa ve renkli güzel oda .

ı am hero adlı seinen manga var ilk 3 bölümü çok beğendim

birde ingilizcen varsa güzel olduğunu tahmin ettiğim bir seri var :D okuyamadım ne yazıkki  bad company GTO serisinden tanıdığımız Onizuka-sensei nin gençliğini anlatıyormuş inşallah bi çeviri grubu çevirir :D

Pek aksiyonu yok ama Nisekoi güzeldir ve kesinlikle ROSARİO VAMPİRE A BAK SAKIN KAÇIRMA 2 sezon zaten suan 2 si sezon devam ediyor ecchi problem olmaz diosan To Love-ru, To Love-ru Darkness var Kissxsis de var ama Agır ecchidir bunlar :) uzun soluklo bir şey istersende Katekyo Hitman Reborna girebilirsin animesi biteli oldu bayağı ama mangası devam etti ondan sonra bayağı gerçi oda bitti geçenlerde

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.