Jump to content

One Piece tayfasına yeni biri eklenir mi

Recommended Posts

Luffy İlk bölümde Alvida ya mı Coby e mi şey dediydi.

''Bir tayfa kuracağım.Ve korsanlar kralı olacağım

Karşıdaki de''Kaç Kişi ile?''Demişti.

10 Kişi alsam yeter demişti Luffy de. Şuan kaç kişi olduklarını sayalım.

1-Zoro

2-Nami

3-Sanji

4-Ussop

5-Chopper

6-Robin

7-Franky

8-Brook(Kendisini saymıyorum çünkü 10 kişi alsam yeter demişti.)

Buna göre 2 kişi alacak.Birde Emre abi Jinbei olduğunu düşünmüyorum Jinbei Balıkadam adasını korumak için kalacak orada.(Şahsi görüşüm)

Bence 1 balıkadam veya Deniz kızı alır.Denizkızı olarak o yeşil saçlı yı alır aklıma gelmedi ismi.Balık adam alacaklar ise sonradan çıkar.Yada balık adam almazlar oda Shirahoshi olur.(Oda gemiye nasıl sığdıracak ise  :a39:) Onun antik silah olması Luffy i Sugggggggggeeee yaptırır.Shirahoshi yi koruyacağına dair söz verir ve tayfaya katılır.(Oda'yı ben eğittim  :a21:)

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.