Jump to content

Koi to Senkyo to Chocolate (12/12) [AniSekai Fansub]

Recommended Posts

• Administrators

Koi to Senkyo to Chocolate (2012)

1. PG-13
  2. 12 episodes
  3. 24 minutes
  4. TV

Details

1. Rating
    6.9/105K
  2. Source
    Visual novel
  3. Aired
    Jul 6, 2012 - Sep 28, 2012
  4. Status
    Finished Airing
  5. Studio
      • AIC Build
  6. Producer
    • Aniplex
    • AIC
    • (and 3 more)
      • Aniplex
      • AIC
      • Lantis
      • TBS
      • Magic Capsule
  7. Licensor
      • Sentai Filmworks
  8. Genres

Yuuki Oojima is a member of his high school's Food Research Club, whose main activity is eating snacks bought with funds allocated to them by the school. However, this peaceful and wasteful lifestyle is under threat as the upcoming student election draws near. Satsuki Shinonome, a major candidate and the head of the department of financial affairs, campaigns on a platform that includes disbanding meritless clubs such as the Food Research Club and redirecting their budgets to proper ones.

Understandably, the Food Research Club is in an uproar over this development, with president Chisato Sumiyoshi vowing to preserve it. But what can they even do to stop the highly competent and popular Satsuki from getting elected? written by https://myanimelist.net/
  1. #4487 rank
  2. #1005 popularity
  3. 257K members
  4. 482 favorites
Updated
  • All Names
  • English Love, Election and Chocolate
  • Original 恋と選挙とチョコレート
  • Other Names Koichoco

Çevirmen: Hurd4c1 & DainMarelyn
Editör & Karaoker & Encoder: SexyKimono

- Linkler (ikona tıklayın) -

This is the hidden content, please

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

• Like 1

Başlayacaktım ama harem içerikli olduğunu yorumlardan okumuştum sonra vazgeçmiştim ama Aniplex gibi sağlam stüdyoların olduğunu ve seiyuu'lardanda bildiğim isimlerden dolayı bir ara şans vermeyi düşünmüştüm. Kısmet bugüneymiş. Hazır fansub yapılmışken izler eğer beğenirsem, takipte kalır arşive eklerim.

Elinize sağlık. ^^

Seriyi takip edeceğim sevmediğim yönler ağır bassada bazı noktalar dikkatimi çekti ve merakıma yenik düştüğümden -her zamanki gibi- takip edeceğim.

Ve seiyuu kadrosu hep tanıdık isimler en başta Nakamura Yuuichi.

Merak ettiğim hususlara gelirsek;

En başta olan olayın yani, fotoğraf çeken karakterin kim olduğu ve öldürülmesine sebep olacak olayın ne olduğu ?

Oojima karakterinin, diğer karakterlerde gördüğü bazı eşyaların sırrını merak ediyorum. Neden diğerleri göremiyorda sadece kendisi görüyor?

Başkan neden, Oojima'yı başkanlık adayı için destekliyor, çıkarı nedir?

Gibi bazı hususlar.

Ayrıca, harika bir kulüpmüş. Dayanamadığım bir iki şeyden biri çikolata ve şekerlemelerdir. Komaya girene dek yiyebilirim. ^^

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.