Jump to content

AMV Türkiye

Recommended Posts

Selamlar millet! Bayadır konu açmıyordum bilgisayarimin power'ını yakmışım o yüzden tamir olana kadar giremedim ._." Laptop'dan giriyordum ama ondada AMV ile ilgili programlar yoktu, her neyse konu'nun amacı AMV Türkiye'de AMV yapan insanları tek bi çatı altında toplayıp Grup (Studio) kurmak istiyorum genelde AMV yapanların kurduğu grupların sonunda Studio yaziyor o manada.

Şimdi eğer bizde böyle bir yer kurup ufak ufak duyulursak bu güzel bir fırsat olabilir, AMV yapmayı öğrenmek istiyenler olursa seve seve yardım ederim.

Bu arada aklınız'daki studio isimlerini yazarsanız sevinirim

Örn: Anisekai Studio Gibi.. 

• Administrators

Selamlar millet! Bayadır konu açmıyordum bilgisayarimin power'ını yakmışım o yüzden tamir olana kadar giremedim ._." Laptop'dan giriyordum ama ondada AMV ile ilgili programlar yoktu, her neyse konu'nun amacı AMV Türkiye'de AMV yapan insanları tek bi çatı altında toplayıp Grup (Studio) kurmak istiyorum genelde AMV yapanların kurduğu grupların sonunda Studio yaziyor o manada.

Şimdi eğer bizde böyle bir yer kurup ufak ufak duyulursak bu güzel bir fırsat olabilir, AMV yapmayı öğrenmek istiyenler olursa seve seve yardım ederim.

Bu arada aklınız'daki studio isimlerini yazarsanız sevinirim

Örn: Anisekai Studio Gibi.. 

Güzel bir proje gibiye benziyor, yolun açık olsun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ancak ufaktan öğretmen gerekebilir :D

Desteklendiğini bil ;)

Desteğiniz çok teşekkür ederim, öğrenmeyi amaçlayan arkadaşlar sırasıyla şunları yapabilir;

"En az" 10-20 seri indirmesi gerekli çünkü AMV yaparken gökten inmiyor bu videolar.

Sony vegas kesinlikle olmalı, ileride büyük şeyler yapmayı düşünüyor ise ve photoshop bilgisi var ise Adobe after effects'de indire bilir.

Takıldığınız yerlerde bana özel mesaj atıp sorabilirsiniiiiz~

• Administrators

Desteğiniz çok teşekkür ederim, öğrenmeyi amaçlayan arkadaşlar sırasıyla şunları yapabilir;

"En az" 10-20 seri indirmesi gerekli çünkü AMV yaparken gökten inmiyor bu videolar.

Sony vegas kesinlikle olmalı, ileride büyük şeyler yapmayı düşünüyor ise ve photoshop bilgisi var ise Adobe after effects'de indire bilir.

Takıldığınız yerlerde bana özel mesaj atıp sorabilirsiniiiiz~

Var var 20 seri var :D merak etme msn adresimi yolluyorum :D  :a39:

Bence messenger adreslerinizi vermek pek yararları değil, facebook üzerinden veya burdan mesaj ile konuşa biliriz

Çünkü; Bende messenger yüklü deil T__T Bayadır kullanmıyorum

Favicon https://www.facebook.com/MyuraDyukurin (umarım facebook adresi vermek yasak değildir osdfksdjfkdsjf)

Katılıyorum Ve Skype'da Bir Seçenek

Olabilir, AMV yapmayı bıraktım ben artık başkalarına öğretsem daha yararlı olucak yani daha boş vaktim var artık! Skype adreslerinizi veya Facebook adreslerinizi buraya bırakırsanız ben sizi eklerim n_n

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.