Jump to content

...8 Mart Kadınlar Günü...

mcws

Recommended Posts

Tüm Bayan Kardeşlerimin ve Diğer tüm dünya üzerindeki bayanların[annem, eşim, kız kardeşlerim ve kızım ve tüm akrabalarım da dahil olmak üzere] Hepinizin Kadınlar Gününüzü kutlarım...

Bir ifade, A statement, Une déclaration:

Cuma gününe denk gelmesi vesilesiyle: Daha şimdi şimdi medeni olduğunu iddia eden dünya çapındaki zevat, asırlarca belki millenyumlarca kölelerden bile aşağı gördükleri kadınlar için Gün tertip etmişler de bu günü... Hala alınıp satılan mal gibi görmekteler de gerçi sadece daha janjanlamışlar paketlerini ve yaptıklarıyla göz boyuyorlar akıllarınca ve yine buna da medeniyet demişler o da ayrı da...

Ancak bizim için her gün aynen aşağıdaki kriterlerde olmalıdır:

Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (Sallallahü Aleyhi Vesellem) Efendimizin dediği gibi;

"Sizin en hayırlınız Hanımına en iyi şekilde muamele edeninizdir. Onlar sizlere Allah Zül-Celal Hazretleri'nin emanetleridir. Emanete ihanet, imandan çıkarır, cehenneme götürür."

Yok öle kuru kuruya teşekkür pasta istiyoz biz... :D pastaaaaa! ;D

üzgünüm bugün ki pasta sadece burağa buraya pasta yok asıl  pastayı  sizin alıp  gelmeniz lazım bize kuru kuruya kutlamışsınız  :a11:

:'( zaten malzemeler bizden di... el yapımı ev yapımı bir pasta istiyodum ben ama... ama... ama niye yaaa... hep birlikte yicektik ama yaa... hem yapımına da yardım ederdikkkk...

Anlamlı bir konu gerçekten. Fakat ben tüm kadınların bu gününü kutlamıyorum. Öncelikle 8 Mart 1857'de özgürlük baş kaldırısının temeli olan ve katledilen işçi kadınları saygıyla anıyorum. Tüm dünyanın gözünü hayatlarıyla açmışlardır ve bu nedenle bugünün başlangıcı olan o işçi kadınları unutmayan tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlarım.

Kadınların tümünün bunu hatırlaması mı gerek sephiroth kardeşim kutlanmayı haketmeleri için? kadınların kadınlar gününü kutlamak zaten yanlış, onlara her gün bugünmüş gibi davranmak lazım o ayrı da... Anne ve Kadın oldukları sebebi, yeterli gelmiyor mu sana? Ona kalırsa binlerce yıldır hayatları mahvolan kadınların canlarını da sen bu deyişinle hiçe saydın çöpe attın gibi olmadı mı şimdi bu? belki de onlardan çok daha önce kadınlar buna benzer bir katliama maruz kaldı her hangi bir yerde... bence bir daha gözden geçir yazdıklarını ve bilgilendirici birleştirici kucaklayıcı ol.

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.
Yorum Alanı: