Jump to content

Hoop! Gençlik n'aber? ^^

esmerpanda

Öne Çıkarılan Mesaj

:a64: Adım Seher ve 19 yaşındayım. Burayı yeni keşfettim. 6 yıldır kore severim. Oyun yazarıyım :) Ayrıca bu sene istediğim puanı alırsam Sanat Tarihi öğrencisi olacağım. Ve şu anda avatarımı bir türlü değiştirme olayını gerçekleştiremiyorum. Biri yardımcı olursa hani ^^ Neyse bol bol konuşalım,tanışalım ve iyi geçinecek şekilde iletişimde olalım.  :a19: :a29:

:a64: Adım Seher ve 19 yaşındayım. Burayı yeni keşfettim. 6 yıldır kore severim. Oyun yazarıyım :) Ayrıca bu sene istediğim puanı alırsam Sanat Tarihi öğrencisi olacağım. Ve şu anda avatarımı bir türlü değiştirme olayını gerçekleştiremiyorum. Biri yardımcı olursa hani ^^ Neyse bol bol konuşalım,tanışalım ve iyi geçinecek şekilde iletişimde olalım.  :a19: :a29:

Hoşgeldin Seher. Ben de Burak,22 yaşındayım. Sitede umarım güzel vakit geçirirsin. :)

Geçen yıla kadar ben de oyun programlamaya oldukça meraklıydım. Basit bir 3D araba yarışı yapmıştım,yaklaşık 3-4 ay önceye kadar da UDK kullanarak daha profesyonel bir FPS oyunu yapıyordum,tabi dersler yoğunlaşınca ertelemek zorunda kaldım.

Faviconhttps://www.anisekai.com/index.php?topic=1675.0

• Admin

Hoşgeldin Seher,ben de Deniz sitede çevirtör'üm  :a39:

Hoş Geldin deniz Sitenin Koordinatör A. yim.

NOT:Avatarının resmini yolla ben yerleştirim.

özentiler kaynıyor böyle...

bknz: şeytan barı + çevirtör... :a44:

Buda mı özenti :D  :a39:

• Admin

Hoş Geldin deniz Sitenin Koordinatör A. yim.

NOT:Avatarının resmini yolla ben yerleştirim.

özentiler kaynıyor böyle...

bknz: şeytan barı + çevirtör... :a44:

Buda mı özenti :D  :a39:

Ne denizi la ben siteye geleli 2 buçuk ay oldu  :a39:

Neyin kafasını yaşıyon la sen  :a11: :a39:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...