Jump to content

Jiraiya Öldümü? Ölmedimi? (SPOİLER İÇERİR)

Uchiha-Madara

Öne Çıkarılan Mesaj

Millet 4.Büyük Ninja Savaşı Başladığında 7.Takım Yeniden Birleşmişti Ve 3'ÜDE KUCHİYOSE-NO-JUTSU

Yaptı Fakat Tuhaf Olan Şu.

Uchiha Sasuke: "Aoda" yı Çağırdı

Haruno Sakura: "Katsuyu" Yu Çağırdı

Uzumaki Naruto: "Gamakichi" Yi Çağırdı. (Gamakichi Yerine Patron Gelmeliydi)

Uchiha Sasuke Ve Haruno Sakurada Sorun Yok:

-Aoda'yı zaten "orochimaru" çağırıyordu.

-Katsuyuda "tsunade" çağırıyordu.

-Patronuda "jiraiya" çağırıyordu.

Sasuke Ve Sakura Öğretmenlerinin Hayvanlarını Çağırdı (İsteğiyle)

Narutoda "Patronu" Çağırmak İstiyordu Fakat Gamakichi Geldi..

Ve 1 Hayvanı Sadece 1 Kişi Çağırabiliyor.

Ozaman "Patronu" Çağırabilen. Namikaze Minato,Jiraiya,Uzumaki Naruto || Minato Daha Edo-Tenseiyle Çağırlamıştı TEAM 7 birleşince. Ozamn Geriye Jiraiya Ve Naruto Kalıyor-Naruto Çağıramadığından "Patronu" Demekki Daha Önceden Birisi "Patronu" Çağırmış.

Kurbağa Sen-Jutsusunu bu 3ü bildiğine göre ya birisi daha çıkacak ANİMENİN sonlarına doğru yada Jiraiya Yaşıyor.

Sizce Doğrumu?

Evet  bu teoriyi ben de duymuştum ve gayet mantıklı ancak Naruto da patronu çağırmak istiyordu demişsin ya orada takıldım biraz. Nereden biliyorsun öyle olduğunu,mangada bir kanıt var mıydı hatırlamıyorum tam. Eğer varsa çok büyük ihtimal bir sürpriz yapabilirler belki,ancak gelecekse de artık şimdilerde gelmesi lazım yoksa savaş bittikten sonra gelmesinin anlamı yok zaten.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...