Jump to content

Hop,kandata burada! Selamlar herkese.

Kandata

Öne Çıkarılan Mesaj

Merhabalar!

Ben Cosplay Türkiye ekibi üyesi "Kandata" yani Feridun Ünsal.              

Tanımayanlar ile de bu vesileyle tanışmış oluruz belki!

Kendimi tanıtmaya ilk anime izlediğim zamanlardan başlayayım.Yaklaşık 7 yıldır anime ve Japon kültürü bilinci ile büyüdüm. Animeye başlama sebebim MTV Türkiye'de görmüş olduğum ilk anime olan Basilisk idi. Açıkçası ilk izlediğimde korkup-gerilmiştim çünkü bu tarz bir yapım ile ilk defa karşılaşıyordum. Daha sonra her gece MTV'yi izlemeye başladım ve sırası ile Hellsing ve Naruto animeleri ile tanıştım. İlk öğrendiğim Japonca kelime ise "Nani" oldu! <.<" Animelere başlama sebebim olan Basilisk'in yeri çok ayrıdır bende. İlk tamamladığım seridir ve tadı hala damağımdadır. Her anime ve japonsever gibi benim de japonyaya gitme hayalim var (olmasa idi tuhaf olurdu zaten) Hatta Japonya hayallerimi gerçekleştirebilmek Japonca seslendirmeler bile yaptım.

(Hiçbir Japonca eğitimim olmadan evde tamamen kendi imkanlarımla amatör olarak).

Japonyadaki arkadaşlarım ile irtibata geçip seslendirme çalışmalarımı onlara da gönderdim,çok beğendiklerini fakat sadece alfabe harflerini telaffuz etmede biraz sorunum olduğunu söylediler ve ben de bunun üzerine halk eğitim'in japonca kursuna kaydoldum fakat 2 ay sürdü,doğru dürüst kanji bile öğrenemeden yeterli kişi sayısı olmadığı için kurs kapandı. Seslendirme konusunda aldığım tepkiler inanılmaz derecede pozitifti ve bu açıkçası beni mutlu etti. Belirtmek isterim ki Türkiyede bu konuda çalışma yapan ilk ve tek kişi benim,ve hala çalışmalarıma devam ediyorum (Desteklerinizi esirgemeyin efenim!)

Şu hayatta sahip olduğum ya da olabileceğim en büyük hayalim Japonya’ya gidip orada yaşamak belki japoncayı tamamen öğrenebilirsem Seiyū olmak.(Her ne kadar çok zor görünse de en büyük hayalim) Tabi ki bunlar için çalışma hakkına sahip olmak gerekiyor^^

Bana bir “JAPONSEVER” de diyebilirsiniz.(Her anime izleyenin ağzından duyabileceğiniz bir replik.)

Özetlemek gerekirse hayatım boyunca ele avuca sığmayan bir yapım vardı,bunda hiç şikayetçi olmadım aksine benimsedim ve bu özelliğimi yaptığım her işe aktarmaya çalıştım.

Kısaca söylemek gerekirse ben Enerji ve Mutluluğun beden bulmuş haliyim ve sahip olduğum tüm bu pozitiflikleri sizlerle de paylaşmak isterim.

Bundan sonra sizler için sürekli yeni yazı dizileri hazırlayacağım..Bunlar anime incelemeleri ya da seslendirme hakkında bilgiler olacak büyük ihtimalle. O zamana dek beklemede kalın!

Diğer bir yazı dizisinde görüşmek üzere sevgilerimle.

Merhaba Feridun hoş geldin. Eskiden bende japonları seviyordum,eskiden dediğime bakma hala seviyorum ama eskisi gibi değil ... Senin gibi üzerine hayal kurmuş olan biri yerine hiç alakası olmayıp japonyaya gidip yaşayanlar var,rahatsız edici değilmi :) Umarım bir şekilde gerçekleştirirsin . Peki gittin diyelim ve yaşamaya başladın diyelim,istediklerini de yaptın sonra ne olacak,bu kadarı senin için yeterli olurmu,mümkün olduğu kadar japonya da yaşamak istersin herhalde tabii her şeyi ile birlikte doğrumu :)

Ben de ismin nereden tanıdık geliyo diyodum... Kandata diye bi admin vardı bi fb sayfasında :I O sen miydin :I Ayrıca ben de Pofpof,pek öyle bi amacım yok sadece başarabilirsem Japonya'da yaşamak isterim :pofpof: Onun dışında pek de bi amacım yoktur :I Neyse yine de memnun oldum :pofpof:

Merhaba Feridun hoş geldin. Eskiden bende japonları seviyordum,eskiden dediğime bakma hala seviyorum ama eskisi gibi değil ... Senin gibi üzerine hayal kurmuş olan biri yerine hiç alakası olmayıp japonyaya gidip yaşayanlar var,rahatsız edici değilmi :) Umarım bir şekilde gerçekleştirirsin . Peki gittin diyelim ve yaşamaya başladın diyelim,istediklerini de yaptın sonra ne olacak,bu kadarı senin için yeterli olurmu,mümkün olduğu kadar japonya da yaşamak istersin herhalde tabii her şeyi ile birlikte doğrumu :)

Teşekkür ederim,ben de japonları inanılmaz seviyorum. Kültürleri bile yeter. İkinci sırada Kore var tabi ki! ^.^

Açıkçası keyfi gidip orada yaşayanlar sinirimi bozuyor tabi ki. İmkanım olsa neler yapacağım fakat yok,adalet bu mu? Değil tabi ki <.<

İstediklerimi yaptıktan sonra,güzel bir japon eş bulursam değmeyin keyfime demek istiyorum :P

Ben de ismin nereden tanıdık geliyo diyodum... Kandata diye bi admin vardı bi fb sayfasında :I O sen miydin :I Ayrıca ben de Pofpof,pek öyle bi amacım yok sadece başarabilirsem Japonya'da yaşamak isterim :pofpof: Onun dışında pek de bi amacım yoktur :I Neyse yine de memnun oldum :pofpof:

Facebook ve sanal alem üzerinde görüp görebileceğin tüm Kandata'lar benim,emin olabilirsin^^

Medeni Hali Otaku ve Anime Mıntıkası sayfalarında paylaşım yapıyorum,belki bilirsiniz.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...