Jump to content

Herkese Selam // みんな こんいちわ !

Öne Çıkarılan Mesaj

Ad:Kutay

Yer:Karabük

Sevdiğim Animeler: Fairy Tail,Kenichi,Bleach,Naruto,Highschool Of the Dead,Ikkitousen,Sekirei,Beelzebub,Seitokai Yakuintomo,AA Megami-sama,Canaan,Freezing,Hagaren no Renkinjutsushi,Kaze no Stigma ve daha biton.(shounen,seinen,yuri,ecchi animeler dışında izlediğim yoktur.)

Sevdiğim Mangalar: Fairy Tail,Kenichi,Naruto,Bleach

Sevmediğim Anime-Manga türleri:shounen ai,yaoi gibi anormal varlıkları içeren türler

Sevdiğim Karakterler:Saeko Busujima,Rias Gremory,Erza Scarlet,Lucy Heartfilia,Sango Shizuku,Kanu Unchou,Mizore Shirayuki,Inoue Orihime,Kazehana ve benzerlik yönünden bazı karakterler Jiraiya,Ma Kensei,Sakaki Shiou

Hepinize teşekkürler.Hoşbulduk. :D Daha birçok favorim var fakat yazmaya üşeniyorum işte. :D

theprestige,ben anime,manga,j-pop,dövüş sanatları,Japon tarihi ve teknolojileri ayrıca Japon kızları :D ile ilgilenirim.Sadece anime izleyen bir canlı değilim. :D Japon tabanlı oyunlardanda eski konsol oyunlarına meraklıyım.Örneğin King of Fighter ve Samurai Shodown serileri.

https://myanimelist.net/profile/Sennin-sama Profilim bu.Fazla seçiciyim.Çok izlediğim anime yok ama izledikden sonrada unutmam. :D

Seni çok sevdim ben ya gel bi sarılam! :a31:

Bende az çok senin gibiyim,nitekim "sadece anime izleyen canlı" tabirinin bana doğru yazılmasından pek hoşlanmadım ama neyse :)

Ben sana göre biraz daha Asia-Globalim (o nedemekse :S )

Daha önce uzunca bir süre Tae-Kwon Do kısa bir süre olsada Aiki Do(kılıç eğitimiyle birlikte) K-Pop/J-Pop ile ilgiliyim. Ayrıca Çinde yabancı öğrenci olarak kalmanın avantajı ile neredeyse bütün asya ülkelerinden insanlarla iç içeyim. Ama pek fazla tanıdığım yok yeni sayılırım :)

İsmim ufuk bu arada :)

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...