Jump to content

Animecileri Sinirlendirenler

Öne Çıkarılan Mesaj

Anime kelimesinin ne olduğunu bilmeyen,Manga’yı bir rap grubu sanan 3-5 beyinsiz,gerzek topluluğudur.

Bir kaç örnek verecek olursak;

Örnek 1:

Bu yaşta çizgi film mi izliyon lan hâlâ?

Çocuk musun lan sen?

Oha izlediğin şeydeki kızların göğüsleri ne kadar büyük lan öyle!?

Örnek 2:

Ne indiriyon lan sen?

Cevap: Anime hacı.

O ne lan?

Cevap: Boşver.

Bu muydu anime dediğin şey?

Cevap: Evet.

Lan olum yaşına bak bir,utan kendinden.

Cevap: Hee hacı. Öyle.

Örnek 3:

Malın biri: Olm sen çocuk musun ?

Anime sever: Arkadaşım anime bu her yaştan takipçisi var çağdaş bir insan ol az,hiçbirşeyden haberin yok.

Malın biri: Seni herkese sölicem çizgi film izliyo diye HAHAHAHAHAH!

Örnek 4:

Antianimeci: Ne okuyorsun ?

Animesever: Death Note’un mangasını.

Antianimeci: Ver bir bakıyım. Oha siyah beyaz bu lan. Nasıl okuyon bunları,gözlerin ağrmıyor mu hiç?

Animesever: Alışkınım hacı. Hem çok abartıyorsun.

Antianimci: Aman. Çok umrumdaydı. Hadi ben gittim bye.

Böyle insanlar yüzünden kayışları koparıyoruz resmen. Günümüz insanları gerçekten yozlaşmış. Allah ıslah etsin ne diyelim. Sosyal olamıyoruz bu tip insanlar yüzünden. İşleri güçleri yok herhalde.

anime.jpg

alıntıdır  :a19:

Ah ah! Hadi  küçük yaşta ki arkadaşlarımız neyse de özellikle yukarda dediği gibi 25+ iseniz bu durumla karşılaşmanız kuvvetle muhtemel :D Kimileri anlayışla karşılıyor hatta aa çok güzelmiş lan  bende seyredeyim diyor; kimileri ise  resmen odun "e çizgi film işte lan işin gücün yok mu senin?" demelerden öteye gidemiyorlar. Ha sorsan bunların çoğu salak saçma muhteşem yüzyıllar,fatmagüllerden aşırı zevk alırlar gider saatlerce Erman Toroğlu geyiği bile yapabilirler bunların ki "saçma" olmuyorda bizim kimseye zarar vermeyen canım animelerimiz saçma ve çocuk işi oluyor ya  uyuz oluyorum bende. Yukarda gayet yüzeysel geçiştirmiş arkadaş daha da beterleri olduğuna adım gibi eminim. Hele ki mangalara mağara çizimleri diyeni bile gördüm o derece yani :D

Sıkı anime takipçisi olan doktor kuzenime annemin serzenişi...

-Şuna sen bir şey de bari,koca kız oldu hala çizgi film izliyor..

Kuzenim...

-Onlar çizgi film değil teyze anime,büyükler için bende izliyorum.. deyince annem susmak zorunda kaldı.. artık sadece beni görünce "cxcxcx" deyip geçiyor..  :a15: Ve aslında kuzenimden büyük bir arşiv aldığımdan haberi bile yok...  :a40: :a40:

Ve aldığım en güzel tepki,yaşı benden epeyce büyük bir ablamdan oldu. Özel bi gün için Skip Beat mangasına yeni diyaloglar yazıyordum,görünce...

-Sen ne güzel şeylerle uğraşıyorsun böyle. dedi...  :a19: :a19:

Kendisi şu anda Skip Beat izliyor,aşıladım.. :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...