Jump to content

Merhaba Herkese !

Öne Çıkarılan Mesaj

Ben Meyra !

Bu yıl içinde 15 olacağım. Yani 14 ya da 15 diyebilirsiniz benim için sorun yok. 

Tekirdağ da oturuyorum. Anlayacağınız oradan katılıyorum. Buraya ilk geldiğimde Antalya'daydım gerçi.

Aslında çok fazla favori animem yok. One Piece,Death Note,Umineko no Naku Koro ni,Shiki,Devil Survivor 2 The Animation... Başta bunları sayabilirim,ardından birkaç tane daha. Yazmaya üşendim sadece.

Aslında anime sitelerini gezerken buldum. Kayıt oldum. Bazı sorunlardan uzun süre giremedim ama gördüğünüz gibi buradayım şimdi. 

Kendimi tanıtmakta beceriksizimdir. Ancak kısaca özetlersek; kitap okumayı,yazı yazmayı çok severim. Ek olarak resim çiziyorum ya da en azından çizmeye çalışıyorum.

Hoş geldin :D Büşra ben de :D Çok memnun oldum :D

Büşra senden küçük birisi olunca mutlu oldun heralde :D Hoşgeldin kardeşim. İyi vakitler geçirirsin umarım.

Tabii ki çok mutlu oldum :D :D Meyracığımla çok iyi anlaşacağız :D Tabii saygım sonsuz büyüklerime fakat burada yaş olayı sadece espri herkes kardeş :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...