Jump to content

Merhaba!~

QueenHakaze

Öne Çıkarılan Mesaj

Merhaba~ Ben Ayu 17 yaşında bir Himedere'yim B| aslında burcumdan kaynaklı sanırım tüm dere tiplerini barındırıyorum >w< Favorilerimi saysam bitmez sdasdg Ama ilk 5 de,To aru majutsu no index,Fairy Tail,Owari no Serapf,Guilty Crown ve Elfen lied var. Misaka,Mirajane,Krul,İnori ve lucy benimdir bırakmam :3 Tam bir rp manyağıyım ve bunları kullanmaya bayılıyorum *-* Ahm,bir şey soracaktım forumda yeniyim,imza falan nasıl yapılıyor ? Biri helplesin beni :'D  

Guilty crown dedin beni bitirdin [emoji14] Hoşgeldin,ayrıca imza konusunda da,forum profilini düzenlemeye gir görürsün. (Hangi burç?)

İkizler burcuyum ve imza yapıp koyucam *-*

Mesajlar birleştirilmiştir: [time]1438869246[/time]

Aileye hos geldin Ayu ^^ xD ( hala tereddütteyim ismi doğru mu yazdım diye bi 3 kere baktim en az xD)

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl adım Aycan,ama ayu denmesi çok çok çokk daha hoşuma gidiyor nya ~ :3

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...