Jump to content

Selamün Aleyküm Çocuklar :) :)

Dragneel.61

Öne Çıkarılan Mesaj

Selamün Aleyküm Çocuklar ... Benim Adım OLkan ... 23 Yaşımdayım Ama 11 Kasım'da Doğum 24 yaşıma olacağım :D .. İşitme Engelliyim ( Benim için sorun yok :) :) ) .. İstanbul Anadolu oturuyorum ... Sakarya Üniversitesi Hendek Myo mezun olmuştum ... ben 12-13 yaşıma pc ye kullandım .. uzun zaman hikayesi yapmıştım .... Filmler,Yabancı Diziler,Animeler,Mangalar ve PC Oyunlar ( Steam için ) seviyorum ... Eski Site Forumda varya torrent filan Ben Kidemli Editör'üm ... Filmler,Diziler ve animeler torrent Paylaşmıştım ... sonra Siteyi kapatılmıştı..

:( :( Sonra yeni Forumda filan arıyorum anime forum için buldum burada geldim ... Siteniz bakıyorum beğendim..Chatango'yu girdiğim sohbet ediyoruz. eğleniyoruz :D :D Sonra burada Tanışma konusu açmayı düşünüyorum diye Şimdi açıyorum :) :) Umarıma Tanıştığımıza Memnun oldum ... İyi Forumlar .. İyi Günler :)

Öncelikle selam Olkan,ben de Cenk.

Tanıştığıma gerçekten memnun oldum. Aileye hoş geldin.

Senin gibi bir bireyi hayatta gülümsetebilmiş isek,ve mutlu vakitler geçirmeni sağlayabiliyorsak ne mutlu bize...

AniSekai Fansub Ailesine hoş geldin!

Hoş buldum Dostum Cenk !!! Memnun oldum :$  İnşallah Ben buradayım ...  Dostum

Aleyküm selam :D Ben de Kerem,ben de 23 yaşımdayım ama 2 ekim'de 24 olacağım :D senden 1 ay evvel :D ben de istanbul anadolu oturuyordum avrupa'ya taşındım. Nickini görüyordum bayadır ama direk olarak tanımıyordum :D tekrar hoşgeldin,iyi forumlar :D

Ahhh Aynı yaştayız :) O zaman Sende büyük ben biraz Altında :D :D  Hoş buldum Dostum ;)

Merhaba Olkan,ailemize hos geldin xD Kocaman ailemizde senin gibi içten bir bireyin daha olması mutluluk verici gerçekten,ailemiz seni çok sevdi inşallah sen de bu aileyi cok seversin xD İyi forumlar :) ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah Dostum :D Senin Adın bilmiyorum Ne olursa Öyle olsun sorun değil ... Bende Memnun oldum ;) İnşallah Mutlu Hissediyorum :D :D  Sana da İyi Forumlar

Merhaba Olkan,ailemize hos geldin xD Kocaman ailemizde senin gibi içten bir bireyin daha olması mutluluk verici gerçekten,ailemiz seni çok sevdi inşallah sen de bu aileyi cok seversin xD İyi forumlar :) ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah Dostum :D Senin Adın bilmiyorum Ne olursa Öyle olsun sorun değil ... Bende Memnun oldum ;) İnşallah Mutlu Hissediyorum :D :D  Sana da İyi Forumlar

onun adını bilmesen daha iyi :D başına iş açma :D :D bulaşır çünkü hastalık gibidir :D

Eyvallah Dostum :D Senin Adın bilmiyorum Ne olursa Öyle olsun sorun değil ... Bende Memnun oldum ;) İnşallah Mutlu Hissediyorum :D :D  Sana da İyi Forumlar

onun adını bilmesen daha iyi :D başına iş açma :D :D bulaşır çünkü hastalık gibidir :D

Kerem bi die pls ya xD Olkan bu elemanla takilma aman diim xD zararlarini soylemiim tecrübe edersin yakinda xD

İsmim Asrın,Olkan. 26 yaşındayım xD Sitenin teyzesiyim,bi ayağım çukurda xD

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onun adını bilmesen daha iyi :D başına iş açma :D :D bulaşır çünkü hastalık gibidir :D

Hahaha :D  Peki Dostum :D

Eyvallah Dostum :D Senin Adın bilmiyorum Ne olursa Öyle olsun sorun değil ... Bende Memnun oldum ;) İnşallah Mutlu Hissediyorum :D :D Sana da İyi Forumlar

Kerem bi die pls ya xD Olkan bu elemanla takilma aman diim xD zararlarini soylemiim tecrübe edersin yakinda xD İsmim Asrın,Olkan. 26 yaşındayım xD Sitenin teyzesiyim,bi ayağım çukurda xD ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok Artık !!!! Tamam Anladım ... Asrın mı !!! Adın İlginçlisin :ups:  ... Tekrar Memnun oldum :D :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...