Jump to content

Merhabaaaa

dilarab9

Öne Çıkarılan Mesaj

merhabalaar ben Dilara :) yaş 18 istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar :116:

ramazan pidesi gibi yeniyim daha dakikalar oldu geleli,hala daha beynim beni "bu kadar geciktirmenin anlamı neydi kono bakayouru" diye yargılasa da geç olmuş güç olmasın diyerek katıldım :)

ehem favori animelerime geleliiim ... ben sanırım çok bilindik animeler izlemişim yeni yeni fark ediyorum. aslında fazla ünlü olanları da bilerek izmeyen bunu reddeden tuhaf saçma bir kişiliğimin varlığı da gerçektir. şayet utansam da FT OP bleach vsi halaaaaaa izlememiş bunlar arasında "neyse naruto iyidir izliiiim" diyerek bir tek narutoyu izleyen bir insanım.. sanırım bölüm çokluğu gözümü korkutuyor :69:

ay favori animemi söylemedim :101:

siz de takdir edersiniz ki böyle döğüşük bir insanın tek bir kutsal yüce animesi olamaz :71: yalnız olmadığımı biliyoruuuum

o yüzden top 5 dersek (sırasız hepsinin yeri ayrı) :

fullmetal alchemist <3 <3

code geass

beelzebub

darker than black

kuroshitsuji <3

ayy bir de tokyo ghoul veee sao veee kaichou wa maid sama veee... (3 saat sonra).. :127: hepsi benim beybilerim

peki o zaman let's go back to human mode :angel1:( evet bu suratı kullanmam gerekiyordu,tam beni anlatıyor :D)

bu sene 2. sınıf tıp öğrencisi oluyorum. çocukken ev içinde oynadığım topun lambaya çarpmasında yaşadığım duygular,beni ilk sınavımda karşılamak için bekliyorlar :13: ama oooolsun yapabilirim ... inanıyorum ... inşallah :57:

ne kadar çok konuşabilen bir insan olduğumu gözler önüne serdim mesela şu an :D

sonra oğlan demiş ki ne kadar çok uzatma potansiyelli bir kız

sevgiler saygılar hosgeldinler hoşbuldumlar sonra görüşürüşler kendinize iyi bakınızlar :43:

Hoşgeldin de ben mi yanlış biliyorum 2. sınıf tıpa gidersen 19 olursun ( en azından). Herkes yaşını yükseltir sen azaltıyorsun. Benle yaşıt olman lazım.

bu arada hepsinin yeri ayrı olsada Code Geass gibi olamazlar. sonra fma ile dtb arasında kalırım diğerlerine yorum yok  bu Black butler'in(japancasını yazsam yanlış yazacam kesin) shounen olduğunu yeni farkediyorum sen favorilerimde deyince myanimelist'den baktım. Ön yargılı yaklaşmıştım normalde yaoi olarak tasarlamış mangakası bir onu biliyorum.

Uzunlara el ayak atmak güzel gelmeyebilir. Manga seviyorsan manga oku. Ben genel olarak manga okuyan birisiyim şahsiyen.

Bende Mustafa Memnun oldum.

Hoşgeldin de ben mi yanlış biliyorum 2. sınıf tıpa gidersen 19 olursun ( en azından). Herkes yaşını yükseltir sen azaltıyorsun. Benle yaşıt olman lazım.

bu arada hepsinin yeri ayrı olsada Code Geass gibi olamazlar. sonra fma ile dtb arasında kalırım diğerlerine yorum yok  bu Black butler'in(japancasını yazsam yanlış yazacam kesin) shounen olduğunu yeni farkediyorum sen favorilerimde deyince myanimelist'den baktım. Ön yargılı yaklaşmıştım normalde yaoi olarak tasarlamış mangakası bir onu biliyorum.

Uzunlara el ayak atmak güzel gelmeyebilir. Manga seviyorsan manga oku. Ben genel olarak manga okuyan birisiyim şahsiyen.

öncelikle yaşattığım karışıklığı çözeyim :) aralık doğumluyum yeterince açıklamış oldum sanırım yanı 96 lıyım ama 97liymişcesine.

benim ilk izlediğim animelerden o black butler tabi o zamanlar hiçbir şey bilmeyen sadece denk gelip death note izlemiş ve hayatta beyin yetersizliğini çok güzel hissetmiş bir insandım. tabi çocukluk animelerini saymıyorum (o konuda ne beyblade ne sailor moon benim ilk animem yugioh :D)

manga konusunda da,12. sınıfı ben hep mangalarla geçirdim,anime izlemek kadar vicdan azabı çektirmiyordu :)  ama örnek veriyorum tokyo ghoul 1. sezon son bölümü gibi böyle omaygaaaad diye bağırabileceğim durumlarda animeleri tercih ediyorum daha böyle daah az omaygadlı shoujo mangaları tercih ettim okurken nana ile dengeki daisy en sevdiklerimdi (nalet pis aksiler bitirmemişlerdi kaç senelik mangaları)

şu an yaşadığım duygular tarif edilemez çölde su bulmuş gibiyim :) böyle muhabbetleri en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum :D

ben de çok memnun olduuum :46:

öncelikle yaşattığım karışıklığı çözeyim :) aralık doğumluyum yeterince açıklamış oldum sanırım yanı 96 lıyım ama 97liymişcesine.

benim ilk izlediğim animelerden o black butler tabi o zamanlar hiçbir şey bilmeyen sadece denk gelip death note izlemiş ve hayatta beyin yetersizliğini çok güzel hissetmiş bir insandım. tabi çocukluk animelerini saymıyorum (o konuda ne beyblade ne sailor moon benim ilk animem yugioh :D)

manga konusunda da,12. sınıfı ben hep mangalarla geçirdim,anime izlemek kadar vicdan azabı çektirmiyordu :)  ama örnek veriyorum tokyo ghoul 1. sezon son bölümü gibi böyle omaygaaaad diye bağırabileceğim durumlarda animeleri tercih ediyorum daha böyle daah az omaygadlı shoujo mangaları tercih ettim okurken nana ile dengeki daisy en sevdiklerimdi (nalet pis aksiler bitirmemişlerdi kaç senelik mangaları)

şu an yaşadığım duygular tarif edilemez çölde su bulmuş gibiyim :) böyle muhabbetleri en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum :D

ben de çok memnun olduuum :46:

böyle muhabbetleri en son iki gün önce yapmıştık canım hatırlatırım. ilk izlediğim animenin yugioh olduğunu unutmuşum bi de ben :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...