Jump to content

Sankarea

Öne Çıkarılan Mesaj

ewet o iksiri içtiği içi oldu :) muhtemelen 4. bölümde ve sonrasında romantizm hakim olacak :) bence babası ikisini rahat bırakacak yada çocuğun iksiri yaptığını öğrenecek onun için rahat bırakacak bilmiyorum şuan için bir çok seçenek var :)tek bildiğim olayların asıl 4. bölümden sonra başlayacağı :)

umarın ilerideki bölümlerde saçmalamazlar :)

ne olacağını biliyorum ama söylemesem daha iyi :D yoksa beklemenin bir anlamı kalmaz :D

İlk 3 bölüm girişdi,4. bölüm ise gelişme olacak. Şu ana kadar olayları şekillendirdiler bundan sonra ise hikayeyi anlatmaya başlayacaklar.

Aslına bakılırsa Kurgu çok güzel olmuş olmasına rağmen kurgu bu kadar güzel olmasa bile sırf konusu ve çizimleri için izlenir bence. Konu olarak sıradanlıktan çıkmayı başaran Sankarea çizimlerle de bunu desteklemiş ve kurguyla doruk noktasına ulaşmış.

Gelecek bölümleri düşünecek olursak 4. bölümde hikayedeki tüm karakterler birbirini kabullenecek ve aralarındaki ilişkiler gelişmeye başlayacak. Böyle söyleyince çok olumlu gibi oldu ama ilişki derken iyisiyle kötüsüyle her türlüsünü kastediyordum.

Hikayedeki ecchi unsurlarına da değinmek istedim,zîra bazı izleyiciler "Ecchi ise sevmem" diyerek kestirip atıyor ve çok şey kaçırıyor bence. Anime'deki ecchi kısımlar dayatma olmuş,hatta konudan okadar dışarıda o kadar gereksiz duruyor ki ecchi sınıfına sokmak zorlaşıyor. Öyle ecchiler var ki direk hentai gibiler. Bu seride asıl yoğunlaşılan romantizm olmuş.

4. Bölümü 4 gözle bekliyorum.

Edit: Bütün bunlar benim düşüncelerim ^_^

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...