Jump to content

SonAnka Kimdir ?

SonAnka

Öne Çıkarılan Mesaj

SonAnka Kimdir ?

Ve Bir Kaç Resim

n5roq5.jpg

891oyA.jpg

Adım Soyadım

Mert Beyaz

Yaşım

17/11/1993 Doğumluyum 22-23 arası bir şey yapıyor galiba yaşa çok takılmıyorum önemli olan o yıllara ne acılar ve ne mutluluklar sığdırıldığı,yaşandığıdır; gerçek yaşı bu belirler benim fikrimce.

İkamet Ettiğim Şehir

Karaman (şimdilik üniversite sağolsun yerimiz belli değil)

Okuduğum Üniversite ve Bölüm

Sosyoloji bölümünde okumaktayım üniversite olarak şu sıralar Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'indeyim.3Sınıfa bu sene geçtim.

Nereliyim

Gaziantep'in kurucu ailelerindenim (öyle ki köyüm bile yok burdan gaziantep'in yerlilerine selam olsun :) )

Hobilerim

Müzik Dinlemek,Film Seyretmek,Şiir Yazmak ve Okumak Dinlemek,Bilgisayar Oyunları,Anime İzlemek,Takı Tasarım,Basketbol,Kişisel ve Oyun Kanalım İçin Video Çekmek Yada Eklemek :)

Kendim Hakkında Kısa Bilgi

İlişkilerimde konuşmalarımda hayatımda dürüstlüğe,güvene ve sadakate çok önem veririm.Bunan ilgili çok sevdiğim bir sözüm vardır ''Bir adamı öldürsen bile adamın kafasını koltuğunun altına al gel ve bana deki ben bu adamı öldürdüm''.Müzik benim için çok ayrı bir yere sahiptir genelde Türkçe Rock,Türkçe Hard Rock,Yabancı Rock ve Yabancı Hard Rock Dinlerim.Yabancı Hiphop ve Pop şarkılarınıda severim biraz klasikçiyim Modern talking,quuen gibi şarkıcıları severim yabancılarda,Türkçe olarakta Haluk Levent,Murat Kekili,İrem,Cem Özkan ve bir çok rock sanatçısını dinlerim.Film ve Oyun benim için çok ayrı bir tutku yaklaşık 800 filmlik bir film arşivim,1.6 gb kadar bir oyun arşivim ve 50gb civarı bir anime arşivim var.Daha çok aksiyona bağlı animeleri seviyorum diyebilirim.Daha önce Torrentoyun.com'da moderatörlük ve efsanevikadro.com'da kıdemli moderatörlük yaptım.Şu anda Anizm Chatango adresinde moderatörlük yapıyorum ve youtube kanalım için videolar çekiyorum.Vatanına,Bayrağına düşkün bir insanım bunlar benim için namusum şerefim kadar kutsaldır.

En Çok Saygı Duyduğum ve Şahsi Hayatıma Yön Veren Kişi ''M.Kemal Atatürk'' ''Atam''

ata.jpg

En Çok Sevdiğim Oyunlar

1 Numara ''Devil Mary Cry [5] ve Devil May Cry Serisi

Dante-Devil-Wallpapers-1024x640.jpg

2 Numara ''God of War 3 ve God of War Serisi''

god-of-war-iii-wallpapers_20055_2560x1440.jpg

3 Numara ''Assassins Creed Brotherhood ve Assasins Creed Serisi( 3 e Kadar Olan Oyunlar)

maxresdefault.jpg

En Çok Sevdiğim Filmler

1 Numara ''Enter The Matrix ve Matrix Serisi''

663a8118926d.jpg

2 Numara ''Star Wars 2 Attack The Clones ve Star Wars İlk Üçlemesi

ncKkzzCfBDsjzX1l8U5zNbgpcW1.jpg

3 Numara ''Fight Club''

brad-pitt-actor-edward-norton-graffiti-wall-movies-2048x2560.jpg

En Çok Sevidiğim Animeler

1 Numara ''Shaman King''

shaman-king-episode-12-english-dubbed.jpg

2 Numara ''Avatar''

Gaang_by_Allagea-avatar-the-last-airbender-20547840-1280-1024-854x510.jpg

3 Numara ''Pokemon''

width=613 height=379Faviconhttps://sickr.files.wordpress.com/2014/08/ash_and_pikachu_pokemon.png?w=825&h=510&crop=1[/img]

Not=En sevdiğim ilk 3 animeyi çok güncel bulmamış olabilirsiniz biraz erken yaşta başladığım için bu animeler hep benim için ilk 3'teki yerini korumuştur ancak güncel olarak söylemem gerekirse 1-Danmachi 2-Tokyo Ghoul 3-Ao No Exorcist yada Guilty Crown diyebilirim :)

Okuduğunuz İçin Teşekkürler.İyi Forumlar.

Çok güzel bir tanıtım olmuş,hoş geldiniz. Keyifli forumlar.. ^^

Sağolun :) .Hoşbulduk çevirilerde ki kalite'yi beğenmem sebebli bir süre önce takibe başladım dedim foruma üye olalım :) .Eski modluk'tan vs kalma forum düzenine az çok aşinayım güzel bir konu açayım istedim düzenli olduysa ne mutlu.

:32: hepsini okuduktan sonra sonunda 'vay be' diyebildim çok göz alıcı bir tanıtım olmuş ^^

Anizm aşırı eğlenceli  :)

ayrıca arşivin de kıskanılmayacak gibi değilmiş ^^

Son olarak fight club ve pokemon u aynen çok çok severim ben de   :D

Bir dee hoş geldiiin  :)

Hepsini okuduysan öncelikle sana bi teşekkür ediym :) .Baya uzun çünkü.Arşiv elimden geldiğince büyütüyorum anime arşivim az biraz oda oyuna çok zaman ayırdığımdan ama animeyede yavaş yavaş ağırlık vermeye başladım o arşivde artacak :D .Fight club iyidir aynen psikolojik aksiyon her açıdan brad pit'tin filmleri genelde güzel oluyor zaten,''benjamin buttonun tuhaf hikayesi'' adlı bir filmi var cidden güzel filmdir ayrıca psikolojik ve sosyolojik tespitler vs var filmde ve hem duygusal hem eğlenceli harika bir filmdir onuda tavsiye ederim eğer izlemediysen.Hoşbulduk :$  

:32: hepsini okuduktan sonra sonunda 'vay be' diyebildim çok göz alıcı bir tanıtım olmuş ^^

Hepsini okuduysan öncelikle sana bi teşekkür ediym :) .Baya uzun çünkü.Arşiv elimden geldiğince büyütüyorum anime arşivim az biraz oda oyuna çok zaman ayırdığımdan ama animeyede yavaş yavaş ağırlık vermeye başladım o arşivde artacak :D .Fight club iyidir aynen psikolojik aksiyon her açıdan brad pit'tin filmleri genelde güzel oluyor zaten,''benjamin buttonun tuhaf hikayesi'' adlı bir filmi var cidden güzel filmdir ayrıca psikolojik ve sosyolojik tespitler vs var filmde ve hem duygusal hem eğlenceli harika bir filmdir onuda tavsiye ederim eğer izlemediysen.Hoşbulduk :$  

Rica ederiiim  :) Artar artar eminim ona  :D Evet izledim beğenmiştim ben de peki sen shutter island ı izledin mi nedense şuan aklıma o geldi gerçi o brad pitt in değil leonardo dicaprio nun ama :D

Rica ederiiim  :) Artar artar eminim ona  :D Evet izledim beğenmiştim ben de peki sen shutter island ı izledin mi nedense şuan aklıma o geldi gerçi o brad pitt in değil leonardo dicaprio nun ama :D

Filmleri çok saldım şu sıralar  film namına hiç bişey izlemiyorum bir süredir

:( .Oda listemde çok güzel olduğunu duydum kısmetse bir ara bakıcam leanorda'da candır ya <3 .Oskarsız kral :P 

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...