Jump to content

Herkese Merhaba ^_^

Öne Çıkarılan Mesaj

Herkese merhabalar. Öncelikle şu klişe tanıtma kalıbını kullanayım.

Adınız: Merve

Yaşınız: 19

Nereden Katılıyorsunuz: İstanbul

Favori  Animeleriniz: Ah, bu da soru mu? Bleach! O kadar çok sevdiğim anime var ki aralarından seçmek gerçekten de zor. Lakin Bleach'in favorim olduğunu söyleyebilirim. Onun dışında Code Geass, Steins;Gate, Death Note, Beelzebub, Fullmetal Alchemist'i favorilerim arasında sayabilirim. Şu anda aklıma gelmeyen bir sürü var elbette...

Sitemizi nereden duydunuz? : Eh, anime izleyince birçok güzel arkadaş ediniyoruz. Haliyle değişik fansublar ile tanışıyoruz. Geçmişte çevirmenlik de yaptığım için AniSekai'yi bilmemek olmaz tabii.

Kendiniz hakkında bir kaç bilgi: Hm... Küçüklüğümden beri anime izliyorum, (Pokemon tarzı efsaneler haricinde) ancak fandomlara katılmak baya zaman aldı. Ichiberry15 adımı ise yaklaşık 3 yıldır gerek chatlerde gerek de forum tarzı sitelerde kullanıyorum. Küçük ve önemsiz bir bilgi daha: ichiberry15 adı olduğu gibi en sevdiğim anime olan Bleach'teki Ichigo'dan geliyor. :) Hepsini açıklamak isterdim ama okurken sıkılacağınıza bahse girerim. Anime sayesinde sayısız insanla tanıştım ve hiç hayal edemeyeceğim güzellikler yaşadım. Umarım böyle devam eder.

Bu kadar! Hepinizle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar, umarım güzel bir forum geçiririm.

Hepinize çok teşekkür ederim. :)

Foruma hoş geldin. İyi eğlenceler diliyorum.

Benim de en sevdiğim anime Deat H Note'tur :D 5 yıllık Nickimin sırrı Death Note serisidir! :D

Anlamamak zor olmasa gerek :D

Tekrardan hoş geldin.

Hahahaha ??? Vay be teşekkür ederim bilgilendirme için. :) Bazen nickimi sorarlar hatta çoğu kişi 15'in 15 yaşında olduğum için konulduğunu sanıyor. O yüzden belirtme ihtiyacı duydum. :)

• Admin

Hepinize çok teşekkür ederim. :)

Foruma hoş geldin. İyi eğlenceler diliyorum.

Benim de en sevdiğim anime Deat H Note'tur :D 5 yıllık Nickimin sırrı Death Note serisidir! :D

Anlamamak zor olmasa gerek :D

Tekrardan hoş geldin.

Hahahaha ??? Vay be teşekkür ederim bilgilendirme için. :) Bazen nickimi sorarlar hatta çoğu kişi 15'in 15 yaşında olduğum için konulduğunu sanıyor. O yüzden belirtme ihtiyacı duydum. :)

:D :D :D 

Tekrakdan Forum hoş geldin. İyi eğlenceler.

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...