Jump to content

Engellenen Türk Oyuncu Potansiyeli

Shyuuhei

Öne Çıkarılan Mesaj

Çok oyun oynarız Türkler olarak... Ne kadar korsan ürün kullansak ve oyunculuğumuzdan hiç bir ülkenin haberi olmasa da büyük bir oyuncu potansiyelimiz vardır.:

-Şöyle günün yorgunluğunu üstümüzden atmak için sarılırız oyunlarımıza.

-Hayatın dertlerini kısa sürede olsa unutmak için oynarız oyunları.

-Eş-dost ile tartışıp,sinirimizi Olimpos tanrılarından çıkarmak için otururuz bilgisayar başına.

-O monoton hayatımızdan sıkılıp; birkaç saatliğine de olsa,S.A.S komandosu olmayı tercih ederiz bazen.

-Hiç sevmediğimiz bir oyunu içinde sadece ülkemizin ismi geçiyor diye oynarız.

-Yine berbat bir oyunu Türkçe yaması olduğu için bitiririz.

-Sevdiğimiz bir dizi ya da filmin hatrı için saçma bir oyunu sıkıla sıkıla geçeriz.

-Bazen bilgisayarın performansını göstermek için,bazen ise kendi oyunculuk performansımızı kanıtlamak için oynarız oyunları.

-Orjinal oyun alıp "mal" muamelesi görmek için oyun oynarız.

-Türk bir yapımcının; vasat bir adventure oyununu heyecanla bekleriz oynamak için.

-Bazen egomuzu tatmin etmek,bazen ise arkadaşlarımıza kendimizi kanıtlamak için; bir yandan orjinal oyun alanlara hakaret ederken,binlerce lira yatırırız bir online oyuna.

-Kendimizi buluruz kimi zaman oyunlarda,kimi zaman ise sadece hayallerimizi oynarız.

-Unuttuğumuz tarihimizi bir nebzede olsa hatırlattığı için bir kaç saatte koskoca Osmanlı'yı tekrardan kurarız oyunlarda.

-Sadece kurucuları Türk olduğu için sahipleniriz koskoca Alman firmasını.

-Kimi zaman ofis işlerini bir yana bırakıp dalarız oyunlara; kimi zaman ise hayatımızı unuturuz,bilgisayar masasının o tozlu köşelerinde.

-Bir oyunu saçma bir Türkiye Mod'u sayesinde yıllarca tutarız bilgisayarımızda.

-Sadece oyunlarda küfretmek için İngilizce bile öğreniriz bir kaç ayda.

-Hayalimizdeki arabayı tasarmak için oynarız oyunları ya da bir Şahin modellemesi indirip hayatımızı yaşarız.

-Vasat bir oyuna kaptırırız günlerimizi,yıllarımızı bazen ise hayatımızı,tüm paramızla birlikte.

-Liberty City'de dolaşmaktan daha eğlencelidir,ufacık bir İstanbul modellemesinde dakikalarca gezinmek.

Hırs için oynarız,egomuzu tatmin etmek için oynarız,para için oynarız,zaman geçirmek için oynarız. Dertleri unutmak,merak gidermek için... Bazen sadece oyun oynamak için oynarız... Fakat arkamızı dönüp şöyle bir saate baktığımızda farkına varırız ki yıllarımız geçmiş bilgisayar başında,o hayatımızın en değerli yılları... Ve daha da kötüsü önümüzdeki naylon CD poşetleri dışında hiç kimsenin oyun oynadığımızdan haberi bile yok...

Yazıda sürekli oyun oynamanın kötü yönleri açığa vurulmuş sanki(en azından bana öyle geldi) velakin yararlı yönleride vardır. Bu biraz da kişinin kendi iradesiyle ilişkilidir. Eğer zamanınızı gerek kendi iş/okul hayatınıza gerekse oyuna ayırabiliyorsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Faydalı yanlarıda var açıkcası,yukarıda da bir arkadaşın bahsettiği gibi real hayatta tanıştığınız oyun arkadaşlarınız duruma göre çok faydalı olabiliyorlar :). Ben askerliğimi yedek subay olarak tamamladım,3aylık eğitim dönemimde bölük komutanımız benden 3 yaş büyük ve world of warcraft fanıydı,keza bende :) Her sabah 5:50 sabah iştimalarından sonra kendi bölüğüm mıntıka temizliğine çıkarken(evet her ne kadar asteğmen olsanızda normal erden farkınız yok eğitimde :)) komutanımız beni çağırır odasında bir güzel wow da ki ve blizzarddaki gelişmelerden bahseder konuşurduk. Az küfür yememişimdir bu yüzden kendi devrelerimden :). Şu an halen daha gerek oyun oynamaya,gerekse anime izlemeye devam etmekteyim. Hafta içleri işimden sonra geriye sadece 3saat gibi bir dilim kalıyor bana,bunuda oyun oynayaraktan kendime ayırıyorum gayetde mutlu olmaya devam ediyorum. Ha hafta sonları da muhakkak arkadaşlarıma ya da aileme ayırmayı ihmal etmiyorum. Başta da dediğim gibi eğer başarılı bir şekilde hayatınıza yön verebiliyorsanız bu tarz şeyler sizi korkutmasın.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...