Jump to content

Merhabalar

Öne Çıkarılan Mesaj

Selamun Aleyküm arkadaşlar ben Mertcan (kısaca Mert deyin) yaşım 19,Kocaeli'den katılıyorum Kocaeli Üniversitesi'nde makine önlisansı alıyorum,animeye TV dekileri saymazsak burada trajikomik bir şekilde "Hentai Ouji to Warawanai Neko" serisi ile başladım :D gelelim hikayesine; bir arkadaşımın allem edip kullem edip animeye başlatmaya çalışmasından ötürü başka bir arkadaşımdan anime önermesini istemiştim,kendisi de bana "Hentai izle çok güzel animedir" diye mesaj çekti :D ,tabi benim o zamanlar bırakın animeyi japon kültürü ile ilgili tek bir bildiğim yoktur :D ,Google amcaya hentai yazmam ile beraber en başta belirttiğim animenin bu sitedeki konu linkini verince hayatımın büyük dönüm noktalarından birinede parmak basmış olduk :D . Şimdi biri tutupda seni tanıyorum ben derse hiç şaşırmam,tamam forumda hiç postum yok ama 3 yıl kadar önce foruma girdiğimizde önümüze direk chat çıkıyordu orada baya bi muhabbetimiz vardır :D Bu arada yaşıyorlarsa İlyas ve Reşat abimize (özelliklede Reşat abinin yondaime resmine hayranlık duymuşumdur :D ) buradan selamlar gönderiyorum :D --Birde konuyu açarken düşünüyordum daha önce açtımmı diye sanırım açmamışımdır ama açtıysamda tekrardan açayım dedim :D --Bu arada beni animeye başlatan+bağlayan,bir zamanlar hayranı olduğum ve bir seriye başlamadan önce burası yapmışmı diye baktığım Nam'ı değer AniSekai Fansub'da Uploader olarak ekibe katılmak da beni gururlandırdı açıkçası (burda ego max yapar :D ) Şimdi destan gibi hayat hikayemizi yazdık üşenmeyip de hepsini okuyan arkadaşlar varsa çok teşekkür ediyorum :D 

sorry.jpg

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...