Jump to content

Selamlar ^.^

hatcepsut

Öne Çıkarılan Mesaj

Adım Fulya,

38 yaşındayım,

Antalya`da oturuyorum.(En azından şimdilik)

Favori anime deyince seçmek çok zor. O kadar çok var ki.Ama sanırım genel olarak içinde Yokai olanları seviyorum daha çok ^.^ (yine de One Piece sevdiklerimin arasında)

Türkanime.tv sitesinden takip ettiğim için animeleri,bu siteye de koleksiyonuma anime katmak için üye oldum.

Otaku olabilecek kadar fanatik biri değilimdir ama anime ve manga dünyasına sanatsal açıdan ilgim ve saygım var.Japonlar kendi kültürlerini tanıtabilmek için kurdukları bu sektörde oldukça başarılı yerlere gelmişler.Belki Animasyon okuyamadım kendi ülkemde ama izlemek de oldukça zevkli.Tuttuğum listeye göre şu ana kadar 442 farklı anime izlemişim (bazılarını beğenmeyip bıraktığım oldu elbet),272 farklı manga okumuşum (hala devam edenler mevcut).Bol bol boş vaktim olduğundan anime ve manga hobilerimin arasına girdi.

Bir çok emek verip de bizlere hem animeleri hemde mangaları ulaştıran bütün herkese teşekkür ederim. ^.^

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...