Jump to content

SHYAH Kimdir? Gelin Tanışalım

SHYAH

Öne Çıkarılan Mesaj

Adım Muhammed Yusuf. Çoğunlukla Muhammed'i kullanıyorum fakat kafanıza göre takılabilirsiniz siz. Sakarya'da doğdum ve halen yaşıyorum.

Daha önce 5 forumda yetkili olarak uzun süreli çalıştım. Genellikle bu Moderatörlük oldu fakat arada Editörlük yapmışlığım da var. Smile kullanmayı sevmiyorum,haz etmiyorum. Daha çok random kullanma taraftarıyım.

Oyun oynamak hobilerim arasındandır ve en sevdiğim oyunlar Assassin's Creed 2-Brotherhood-Revelations,The Elder Scrolls serisi,Batman Arkham serisi,Life is Strange,The Witcher,Injustice,Tomb Raider,Borderlands,ETS 2 ve ismini sayamadığım daha fazlası.

Futboldan pek haz almam daha çok basketbol taraftarıyım fakat takım tutmuyorum. Futbolda aileden gelen Galatasaray tutma geleneği var ancak fanatiği değilim.

Yazım kurallarına uygun şekilde yazmaktan zevk alıyorum ve yazmayanları görünce tilt olurum. İngilizce seviyem ülke ortalamasının üstünde diyebilirim ve geliştirmeye devam ediyorum.

En sevdiğim animeler Death Note,Re:Zero,Tokyo Ghoul,Noragami ve Shingeki no Kyojin. SNK'nın son sezonu senelerce beklemenin sonucunda memnun etmedi. Çok yavaş ilerliyor ve sezon neredeyse bitti diyebiliriz. Hiçbir şey anlatılmadı.

Umarım buradaki maceram uzun soluklu olur,iyi günler!

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...