Jump to content

Otakuların Son Çalışması (Evleneceğin 2D Bayan Karakter)

Öne Çıkarılan Mesaj

Daha önce sitemizde paylaştığım bir konuyu sizlerlede paylaşmak istedim.Özellikle erkek üyelerin seveceği bir konu.

İsim hanesine büyük küçük harf duyarlı adınızı yada nikinizi yazın size uygun bayan karakteri bulsun.

Eğlencelik olarak bir bakmanız yüzünüzü biraz olsun gülümsetecektir.Bayan üyelere hizmet vermiyor  Erkek karakter olarak sadece Bakatest adlı serideki Hideyoshi ve Happiness adlıs erideki Watarase Jun var.

Ben adımı küçük harflerle yazdım ilk denememde en sevdiğim bayan karakter çıktı.

Kaname Chidori (Full Metal Panic)

59128.jpg

celal is destined to marry Kaname Chidori on October 16,2013 おめでとう^o^/ !!

Bu tarz bir yazı çıkacak.Düğüne bekleriz.

Alttaki linkten şansınızı deneyin.

Faviconhttps://shindanmaker.com/23295

Kaynak:

Faviconhttps://www.animemangatr.com/forum/anime-tartismalari/3432-otakularin-son-calismasi-evlenecegin-2d-bayan/

Bana bu çıktı ama ben sarışınlardan hoşlanmam  :a39:

Fate T. Harlaown

fate-t-harlaown-bardiche.jpg

isimlerimiz aynı olduğu için takas edebiliriz :D:D ismi değişik yazınca çıkan karakter de hoş ama sarışın yine :D benden de 1 yaş küçük tamam işte uyumluyuz Yamada B Gata H kei'den...  kendi adım dışındaki lakabım Getsuchi'yi kullanınca  Moka Akashiya çıktı bu daha iyiymiş...  :a39:

Akın is destined to marry Orihime Inoue on October 19,2013 おめでとう^o^/ !!

Episode_347_Orihime.png

bu çıktı :D

:a39:

Çok şanslısın inoue orihime'nin gunde 50-60 kere kurosaki san deme huyu var. Artık peşinden koşturur akın-san diye

sonuçta sadece hayal öyle biri varolamaz gerçekte :D

ama insanın keşke olsa diyesi geliyor :D

Akin yapıncada bu çıktı :D

Akin is destined to marry Rukia Kuchiki on August 14,2013 おめでとう^o^/ !!

Rukia.png

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...