Jump to content

merhaba anime arıyorum

durdurur

Öne Çıkarılan Mesaj

steins gate ergo proxy gantz mirai nikki shiki another code geass angel beast bunları bitir sonra gel ama bana sorma

abi mirai nikki,Another emin misin arkadaşın istediğine çok ters bunlar ;D ;D :a39: :a39: :a39:

Tavsiyelerim

Code:Breaker

Hagure Yuusha No Estetica

Dakara Boku Wa H Ga Dekinai

Dog days

Strike Witches(beğenmezsen anlarım)

Angel Beats

Oda Nobuna No Yabou

Black Rock Shooter(Biraz ağırdır)

11 Eyes(Senin istediğin şekle çok uyuyor kesin izle)

dxd nin yapımcısında nyenı cıkmış anıme var

dakara boku wa

hagure yuusha no estatica var

hıgh school of the dead (büyülü digil)

Sekirei Var

Akikan Var

Kore Wa Zombie Desu ka? var

ichiban ushiro no daimaou var

benden bujkadar ve sankera iyidir bı kız zombı oluyo falan [move]Yare Yare [/move]

kardeş yazdıklarının sınıfından bana da önersene :D yeni başlıkla kirletmiyim :D sıradan indiriyorum yazdıklarını :D şimdi sekirei yi arıyorum :D kore wa,highschool of the dead i zaten önceden indirmiştim,hagure yuusha yı indiriyorum. hepsi bana uygun heralde :D elimdeki ve inmekte olan animeler;

5533incix8883460.jpg

siteye yeni üye oldum  :a64:

high school dxd tarzı anime arıyorum ecci olmasına gerek yok ama büyü tarzı olsun istiyorrum

Infinite Stratos  izle  dxd den sonraki favorimdir  ecchi cok az var

senin için de geçerli dostum :D "Infinite Stratos"u senden aldım :D

edit;

Sankarea izle? Voodoo büyüsü var  :a15:

sankareayı da senden çaldım kardeş :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...