Jump to content

Merhaba herkeze..

Solvent

Öne Çıkarılan Mesaj

Merhabalar Anisekai ailesi! 🌟  
Aranıza yeni katıldım ve bu sıcak toplulukta yer aldığım için çok heyecanlıyım. 😊 

Adım: Yusuf  
Yaşım: 29 (Evet,artık bir yaş daha bilge oldum... belki de sadece bir yaş daha yaşlandım. 🤔)  
Nereden Katılıyorum: İnazuma'nın Bağcılar ilçesinde yaşıyorum.  
Favori Animelerim: "Death Note","Attack on Titan" ve "Steins;Gate". Bilim kurgu ve gizem türlerine bayılıyorum ama iyi bir slice of life animesine de hayır demem.  
Sitemizi Nereden Duydum?: İnternette anime fansub forumlarını araştırırken rastladım ve "işte burası tam benlik" dedim. 🌐  

Kendim hakkında bir kaç bilgi:  
Anime izlemeye lise yıllarında başladım ve o zamandan beri vazgeçilmez bir tutku haline geldi. Bunun yanı sıra teknolojiyi kurcalamayı çok severim; özellikle bilgisayarlar ve yazılım geliştirme benim işim! 🎮💻 Ayrıca Metasploit ve Kali Linux ile güvenlik testleri yapmak,yeni şeyler öğrenmek en sevdiğim uğraşlar arasında. Müzik dinlemek ve farklı kültürlerin müziklerine şans vermek de bir diğer tutkum. 🎶  

Sizlerle burada sohbet etmek ve bu topluluğa katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum! Umarım güzel dostluklar kurarız. 😊  
Şimdilik görüşmek üzere,sayonara.

Düzenlenme: Solvent tarafından
BBcode taglarını denedim ama algılamadı kaldırdım
  • Beğen 1

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...