Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

ANİMELER ARASI DÜELLO!

Evet Sevgili AniSekai Fansub üyeleri,geçtiğimiz yıllardaki ve şimdiki animelerimizi ve animeleri sizlerle puanlamayı düşündüm.

196 tane animeyi anket biçiminde sizlere sunacağım ve hep beraber bu 196 Anime içerisinden ortak bir karar alarak yılların Animesini seçeceğiz.  Ben sizlere sunacağım ve karar hep beraber verilecek,bakalım hangi Anime Yılların 1.'si olarak seçilecek...

Bekleyelim ve Görelim...

İşte AniSekai Fansub'un hem yönetim hem üye oyları ile belirlenilen;

''İlk 20 Anime''

-One Piece

-Naruto Shippuden

-Bleach

-Fairy Tail

-Dragon Ball [Tüm Serileri Dahiliğinde Oylayınız]

-Death Note

-Fullmetal Alchemist

-Sword Art Online

-Ao no Exorcist

-Beelzebub

-Gintama

-High School Of The Dead

-Historys Strongest Disciple Kenichi

-High School DxD

-Hunter x Hunter

-Hellsing

-Kuroko no Basket

-Katekyo Hitman Reborn

-Clannad

-Code Breaker

Sunulacak olan Animeler...

www.anisekai.com

Aslında ilk 4 sıra her şeyi özetliyor :D oyumu ilerleyen zamanda kullanmayı düşünüyorum.

Ayrıca listeye Kingdom'uda eklemenizi istiyorum. Her ne kadar türkçe çevirisi yarım kalmış olsada haftalık olarak takip ettiğim güzel bir seri olduğu için kolay gelsin.

Not: Bu sırada listedeki serilerin en az 60-70 tanesini izlemişim biraz animeye aramı vermem gerekiyor anlamadım :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...