Jump to content

---Code Geass R2 Son Bölümdeki Kesilmiş Kısım---

zekican5

Öne Çıkarılan Mesaj

Vala ingilizcem iyi değil ama sonunda olan böyle benim anladığıma göre ;

Ölümsüzün ölümsüzlüğü yok eden ölümsüz olmuyor muydu? (kelime biraz ölümsüzle doldu ama)

C.C. öyle ölümsüz olmuştu bence Lelouch'ta öyle olmuştur yaşıyordur yani :)

Sonunda C.C. ile beraberdir Lelouch.

Vala ingilizcem iyi değil ama sonunda olan böyle benim anladığıma göre ;

Ölümsüzün ölümsüzlüğü yok eden ölümsüz olmuyor muydu? (kelime biraz ölümsüzle doldu ama)

C.C. öyle ölümsüz olmuştu bence Lelouch'ta öyle olmuştur yaşıyordur yani :)

Sonunda C.C. ile beraberdir Lelouch.

Kastettiğin babasını öldürmesiyse. O konu tartışılır. Zaten oluşturduğu sistem babasını yok ediyordu. Tamamen yok olmadan Lulu bi kere yok ol öl dedi. O ara Geass kullandı mı tam hatırlamıyorum açıkçası. Eğer kullandıysa Lulu dediğin gibi Lulu da ölümsüz oldu. O ölümsüzlük işareti neresine kazındı orası ayrı bir muaamma.  :a39: Yani muammalarla biten bir anime olmuştu.

Defalarca kere izledim ve son sahnesinden her izleyişimde etkilendim. Belki abartıyorumdur ama Code Geass bu kadar eksik bitmesine rağmen gelmiş geçmiş en iyi 5 anime arasına çok rahat girer. ( Benim gözümde 2. orası ayrı konu ;) ) Konuyu dağıttım ksra bakmayın. Yorumları bekliyorum...

Benimde hala severek izlediğim bir animedir kandisi ama böyle muammalarla bitmesi zaten onu bu kadar değerli kılmıyor mu :D

Bir bakıma doğru ama bitmesi için erkendi bence ;) Sonuçta böyle bir hikaye üzerine sürüsüyle senaryo yazılabilir di ... :a39: ( Şaka bir yana uzatsalarda izleyiciyi sıkabilirdi. Tam tadında biten bir anime. Tabi biz sonu kıesilmiş vers. izliyoruz orası ayrı konu  :a39: )

orijinal sonu değil bu,yapımcıların bilerek kestiği bi sahne. inception'ın sonu gibi yorumu seyirciye bırakmak istemiş arkadaşlar. tabi ilk izleyişte orda yorum yapcak hali bile kalmıyor insanın o başka :D death note da bir çok kesilmiş sahneye sahip,anime hikaye bütünlüğünü bozcak herşeyden kaçınmış adamlar.

bence iyi yapmışlar,sonu çok güzeldi,favori listemde hala ilk 3te :D

Walla ben kesilmiş olanı izlemiştim ama daha sahneyi ilk gördüğümde atlı arabayı sürenin lelouch olduğunu anlamıştım. adam öyle dramatik bitirdi ki bitmediği zaten buradan belliydi... akabinde de bu son sahneyi görünce direk dedim ki şerefsiz ölümsüz olmuş hep istediği hatunla yaşayacak demiştim eheahuaha :D

En başta şey demiştim ölümsüzün ölümsüzlüğünü alpı ölümsüz oldu diye. Seriyi tekrar izledim C.C. ölümsüzlüğü alınca bir önceki ile aynı yerde o işareti aldı. Charles'de Sağ avucundaydı fakat Lelouch'un sağ avucunda böyle bir işaret yok. Aklıma direk şu geliyor(Lelouch Ölümsüz ise): ya işaret başka bir yere geçebiliyor ya da Lelouch başka bir kişiden aldı işareti (fakat kimden işte?).İşaret aynı yere geçiyorsa Lelouch ölmesi gerekiyor fakat benim görüşümle yaşıyor hatta Suzakuya Geass verdi.(büyük bir ihtimalle.Sahnelerden öyle sezdim.)

Bu kadar yani :)

Bi dk burada çalan müziğin ismi ne acaba ?

Walla ben kesilmiş olanı izlemiştim ama daha sahneyi ilk gördüğümde atlı arabayı sürenin lelouch olduğunu anlamıştım. adam öyle dramatik bitirdi ki bitmediği zaten buradan belliydi... akabinde de bu son sahneyi görünce direk dedim ki şerefsiz ölümsüz olmuş hep istediği hatunla yaşayacak demiştim eheahuaha :D

Aynen abi. Benim tahminimde Lulu olduğu yönündeydi.Yine de emin değildim. Lulu öyle bir bağladımıştı ki beni kendine. O ölünce kahrolmuştum. Son araba sahnesinde C.C.'nin sözlerinden sonra Lulu'nun sürücü olduğunu yada bu C.C. kafayı sıyırdı demiştim  :a39: Sanırım Lulu ilk C.C. hafızasını kaybedince aşık oldu ona. Ondan beride hep onu istiyordu zaten.Yine de yazık oldu güzelim Code Geass'e ya  :a39: Lulu olmasa bile Zero dan konuyu devam ettirebilirlerdi. Önceden de belirttiğim gibi konu yelpazesi inanılmaz geniş bir anime. Lastik gibi çeke çeke uzatabilirsin. Bu anime hakkında bu kadar çok konuşmamın sebebi herhalde bugüne kadar izlediğim animeler içinde beni en çok etkileyen anime olmasıdır. ( Her ne kadar buna yaklaşama da Angel Beats var bi de ) Neyse çok konuştum yaww  :a39:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...