Jump to content

Selam Millet

Öne Çıkarılan Mesaj

yeni üye oldum sayılır ama doğam gereği forumlarda aktif oluyorum,o yüzden buraya bi yazma ihtiyacı hissettim ^^

adım furkan,19 yaşındayım,denizlide bilgisayar müh. okuyorum. anime izlemeye geçen martta başladım ama kısa sürede çok anime izledim,son zamanlarda anime beğenmeme sıkıntısı çıktı ama idare ediyorum bi şekilde :D

bu kadar yeterli sanırım,bana kalsa destan yazardım buraya :D ama uzun yazı okumak sıkıcı evet,teşekkürler :D

Furkan hoşgeldin aramıza  :a39: Ben Zeki. Ankara da THKÜ de Uzay müh. okuyorum. Aslında bende senin gibi yaklaşık 1 senedir anime izliyorum. Anime beğenmeme sorununa gelecek olursak. Hepimizde öyle bir sorun var özellikle de efsane serilerden sonra kolay kolay anime beğenemiyorsun. Artık bundan bıkan ben romantik,okul,ecchi gibi daha önce hiç izlemediğim türlere kaydım son 2-3 aydır. Gayette mutluyum bu durumdan. Uuzun süredir son aylarda attığım kadar kahkaha atmamışımdır. Tavsiyem bu. Emin ol tür değiştirince anime izlemek daha eğlenceli oluyor  :a39:  :a39: ( Bende ne çok bilmişlik yaptım yha  :a39: )

Selam Furkan ben Ekin ben 6 yıldır anime izliyorum ve bende ilk başladığım yıl ortada anime bırakmamıştım ve övünmek gibi olması şu ana kadar bitirmiş olduğum 128 seri var  :a35: (daha izleyeceğim 133 tane var  :a55:),eğer İngilizcen iyiyse n'olur çevirmen ol da biraz daha fazla anime çevirelim.Aramıza hoş geldin.

Selam Furkan ben Ekin ben 6 yıldır anime izliyorum ve bende ilk başladığım yıl ortada anime bırakmamıştım ve övünmek gibi olması şu ana kadar bitirmiş olduğum 128 seri var  :a35: (daha izleyeceğim 133 tane var  :a55:),eğer İngilizcen iyiyse n'olur çevirmen ol da biraz daha fazla anime çevirelim.Aramıza hoş geldin.

ilk serimi aldım zaten,çevirmen olmak istiyordum sizin de ihtiyacınız varmış çok iyi oldu ^^ ikonum falan yok,olmasa da olur farketmez benim için çok da önemli değil :D

@leonid: aslında öyle çok da bayılmıyorum freezinge şu an ama izlediğim ilk anime green green'di ve ben mantıksızca Avatar gibi bişey bekliyodum ilk animemden(çevremden duyduğum kadarıyla animeler dövüşten ibarettir tezi vardı kafamda),o yüzden ilk animemde umduğumu bulamamıştım. ikinci animem olarak freezing izledim,iyi ki de izlemişim diyorum Satellizer L Bridget karakterine bayıldım animeye de bayılmıştım o zamanlar,şu an böyle anime izliyorsam o anime sayesinde gibi geliyor bana :D yine de güzel animeydi,geçenlerde nostalji olsun diye indirdim bilgisayara baştan izledim :D

@zekican5: ben önce ecchilerden başlayıp sonra efsane animelere şimdilerde slice-of-life ve romantik-komedilere kaydım,biraz garip bi eğri oldu galiba :D beğenmeme derken izlemeden önce beğenmiyorum,izlediğim hiç bir anime hakkında vaktim ziyan oldu gibisinden düşünmedim,ama izlemeden önce hep bi önyargı oluyor kafamda nedense

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...