Jump to content

Windows XP & 7 Anime Temaları

Öne Çıkarılan Mesaj

Daha önceden belki denk gelmişsinizdir,ben deviantart'ta anime wallpaperı falan ararken denk gelmiştim(bu arada bilmeyenler için www.deviantart.com çok güzel wallpaperlar çıkıyor siteden).

Faviconhttps://www.deskanime.net/ Burdan istediğiniz temayı indirin.

1-Bu adımı bi kere yapmanız yeterli. Bu arada başlamadan önce söylemem lazım,Windows XP için hiç kurmadım temaları,ama sitede XP temaları da mevcut google'dan araştırırsanız veya ingilizceniz yeterliyse indirdiğiniz rar'daki .pdf dosyalarına göz atarsanız kurabilirsiniz sanırım.

Neyse,Windows 7 için: indirdiğiniz rar dosyasını biyere çıkartın. "Patch" klasöründe "UniversalThemePatcher-x64" dosyasını(işletim sisteminiz 32-bit ise x64 yerine x86 olanını kurmanız lazım) çalıştırın. Kurduktan sonra alt alta 3 satır bişeyler olması lazım programda,3üne de "patch"e tıklayın. Tamamdır.

2-Şimdi rar'dan çıkarttıklarınız içindeki tema(theme) klasöründekini kurabilirsiniz. Kurduktan sonra masaüstünde sağ tıklayıp "Kişiselleştir"e tıklayıp seçebilirsiniz.

3-Başlat ikonunu değiştirmek için "Start Orb" klasöründe programı yönetici olarak çalıştırıp aynı klasördeki resmi programa göstermeniz yeterli. 10-15sn sonra "değiştirme başarılı" tarzında bir yazı çıkıyor,bu iş de tamamdır.

4-Klasör resimleri de değiştirilebiliyor ama onu ben beceremedim,onun yerine farklı bir yoldan gittim,masaüstündeki bilgisayarım,belgelerim falan onları kaldırdım(zaten masaüstünün kalabalık olmasını sevmem),tek bir klasör açtım(oyunlar klasörü) onun da ikonunu değiştirdim(özellikler>özelleştir>simge değiştir).

Sanırım windows klasöründe Bilgisayarım ikonlarını falan değiştirebilirsek bunlarla olacaktır ama ben uğraşmak istemedim açıkçası,zaten minimalist bi masaüstü daha ideal benim için.

6400incin1486718.png

Kişisel favori temalarım: Monkey D. Luffy,Erza Scarlet,Yuzuhira Inori,Mei Misaki,Rias Gremory(özellikle bu :D). Zaten çok tema indirmedim,hevesimi alabileceğim kadarı yetti şimdilik :D Asuna ve Yuno Gasai temaları da fena değil bu arada.

Screenshot'ta sağ üstteki rainmeter temalarından,google'dan indirip deviantart'tan rainmeter diye aratıp farklı temalarını indirebilirsiniz,isteyen olursa onunla ilgili de bikaç şey yazabilirim.

Teşekkürler dostum biraz göz gezdirdim de gerçekten çok güzel temalar var bizimle paylaştığın için teşekkürler...

İşsizlik zor bişey :D

Bu arada farkındayım screenshotta erza ve inori tamamen alakasız,ama uzun zamandır erza kullandığım için değiştiresim gelmedi klasörleri,aynı şekilde sağ üstteki saat de aylardır orada,değiştirmeyi de düşünmüyorum :D

işte ben ne zamandır bunun gibi bir şey arıyordum çok saol reis ne kadar teşekkür etsem azdır valla +1 benden ;) ;) :a50: :a50: :a50:

Ama üzgünüm sormadan geçemicem güvenilir bir site olduğuna emin misin ??? ???

İndirdiklerimi virüs taramasından geçirdim,ben de güvenemedim çünkü. sorun çıkmadı. Ama net bir şey söyleyemem sonuçta temaları hazırlayan ben değilim :)

Temaları kurmakta sorun yaşarsanız çözmekte yardımcı olmaya çalışırım bu arada,yazmamışım yukarda :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...