Jump to content

Bende Aranıza Geldim

viper3478

Öne Çıkarılan Mesaj

Merhaba Arkadaşlar Ben Kemal 16 Yaşında Öğrenciyim.(1 ay sonra 17 8) ) Anisekai'yi Keşfetmem Avatar:The Legend of Korra Sayesinde Olmuştur.Siteyi Takip Etmeye Başladım. Sonra Çevirmen Egiticeklerini Duydum  ;D Başvurdum Mesaj Geldi. Mert Arkadaşımız Çok Yardımcı Oldu. Ona Burdan Teşekkür Ederim.Gördüğünüz Gibi Bir Çevirmen Olma Yolunda İlerliyorum.

Hakkenden: Touhou Hakken Ibun Adlı Seriyi Light Yagami Adlı Arkadaştan Aldım 6. Bölümde  Benim Çevirimi Görceksiniz Umarım Beğenirsiniz.

İyi Animeler...

Hoşgeldin,Kemal. Ben de Burak. 22 yaşındayım ve çevirmenim. Umarım iyi vakit geçirirsin. Hakkenden çevirilerinde başarılar dilerim. Kolay gelsin.  :a18:

Memnun Oldum Burak Abi Başarı Dileklerin İçin Sağol :)) :a29:

Hoşgeldin sefalar getirdin Kemal. Ben Zeki meslektaşız diyelim ( hem çevirmen hem öğrenci olarak ;) ) Yaş 18. Güzel bir seriyi almışsın. Başarılı olacağına inanıyorum.  :a39:

Zeki Sana Zeki Dememin Bir Mahsuru Yoktur Umarım.İkimiz Mesleklerimizde Umarım Başarılı Hatta En İyisi Oluruz 8) . :a29:

Hoş geldin Kemal. Ben Onur Yasım 19 İzmirde oturuyorum sitenin cöp catanıyım sanırım :P

Cevirilerinde basarılar dilerim hayırlı olsun tarzımız pek uymuyor gibi gerce ama olsun :D

Başarı Dileklerin İçin Teşekkürler. Onur Sana Onur Dememin Bir Mahsuru Yoktur Umarım.Sitenin Çöpçatanı Sanırım İlerde İşime Yarayabilir  8) .Tarzımı Değiştirebilirim Senin İçin  :D .  :a29:

Hoşgeldin Kemal,Ben hasan 25 yaşındayım. çevirmenlik işinde başarılar dilerim. iyi forumlar.

Teşekkürler Hasan Abi Tanıştığıma Sevindim.  Başarı Dileklerin İçin Teşekkürler Görüşmek Dileği İle. :a29:

Hoş geldin KEMAL ben Yağız yaş 17...tanıştığımıza gercekten memnun oldum şu güzel siteye bır renkte sen kattın ;) ;) valla sen benden 1 yaş küçüksün ama çevirmen olmuşsun helal olsun sana :a50: :a50: :a50: kıskanmadım değil simdi ;D ;D işinde başarılar dilerim...

İyi forumlar panpa ;D ;D

Bende Tanıştığıma Çok Memnunum. Kıskancak Bir Şey Yok Sende Belki Bir Gün Sende  ::) . Yağız Kendine İyi Bak Pampa  :a29:

Merhaba Kemal. Hoşgeldin. Ben de Ufuk. Yaşıtız :D Umarım iyi vakit geçirirsin,iyi anlaşırız. Başarılar şimdiden.

Hoş Bulduk Ufuk Tanıştığıma Sevindim.Yaşıt Olmamız Güzel İyi Anlaşırız  ;D . Başarı Dileklerin İçin Teşekkürler.  :a29:

Herkese Değerli Yorumları Ve Yalnız Bırakmadığı İçin Teşekkürler Kendinize İyi Bakın

Resmi Bir Dil Kullandıysam Kusuruma Bakmayın Lütfen.

Aileye Layık Olacağım.

İyi Animeler...

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...