Jump to content

İlk okul çocukları için anime!

reus

Öne Çıkarılan Mesaj

Bayanlar-baylar ilkokul çocuklarının ilgisini çekmek ve günlük hayatdan kesitleri izleterek bir şeyler öğretmek  amacıyla onların seviyesine uygun animeler aramaktayım.Bu sitenin adını çokca duyduğum için buraya yazıyorum.

Lütfen önerirken ecchi,kanlı,vurdulu kırdılı animeler önermeyin. Türkçe çevirisinin olup olmaması önemli değil. Ben bir kaç tane buldum ama malum bir çok anime var hepsini izlemem mümkün değil bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Hepinize Teşekkürler.

Öneri için Teşekkürler .Malumunuz ilk ve orta okullar ayrıldılar.İlkokul bundan sonra 1-2-3-4. sınıfları kapsayacaktır.

Önerilerininzi 7 ile 10 yaşa arası olarak düşünürsek çok makbule geçer.Çok fazla sıkıntılı sahne olmadığı müddetçe sorun olmaz.After Effect ile o bölümleri kesebilirim.

yugimotoxx ve Budu arkadaşımıza önerilerinden ötürü teşekkür ederim.Kaptan Tsubasa bir efsane onu listeme aldım.Naruto'nun 1. sezonuna bi göz atacam.

Diğer öneriler bana pek sağlıklı gelmedi.Dediğim gibi günlük hayat ile ilgili olursa çok güzel olur.Örneğin Yumurates 3D,clannadın bazı sahneleri,Air'in bazı sahneleri'ni kırpıp bunlara bide dublaj yapacağım.Uygun olmayan bölümleri çıkartacağım.

Bunu yapmamdaki amaç çocukların bir şeyler öğrenmeleri.Pokemon ve Digimon bu yüzden pek cazip gelmedi.Sonuçta garip garip hayvanlar dövüşüyor.

Önerilerinizi Bekliyorum.

daya pokemon ve digimonu 14 sezon biri 6 sezon biri " zaten okullari biter " :a21:

Burak'a katılıyorum

Pokemon-16 Sezon ilk sezon 107 bölümdü galiba,diğerleri de sezon başı 51 bölüm civarı.İlk 4 sezon tr dublajlı olarak mevcut 5,6,7 sezon altyazılı olarak var 8 çevirilyor 9,10 sezonlar daha çevirilmedi 11. sezondan gerisi türkiyede yayımlandı internette dublajlı olarak var.Dublajları da iyi

Digimon-7 sezon sezon başı 51 küsür bölüm.İll 3 sezonun çevirisini BuDu abi yaptı 4.yü bir fansub grubu çeviriyor 5.sezonun çevirsi var 6yı da çeviriyorlar yakında biter 7. sezona daha başlanmadı

Yu Gi Oh-6 sezon sıfırıncı (sadece japonyada yayınladı diğer sezonlara göre daha şiddetlidir,seri içinde adam adama ciddi dayak atma ve silahlı sahneler var)  ilk sezon 224 ikinci 180 üçüncü 154 dördüncü 73 beşinci(dördüncünün devamı) 24 bölüm ve devam ediyor. 0.sezon sadece ing altyazılı olarak var 1. sezon 224 bölüm full dublajlı hd olarak nete var dublaj kötü ama idare eder 2. sezon 108 bölüme kadar tr dublajlı olarak internette var ve 181. bölümü birisi çevirmiş nette var,5. ezon sadece 5. bölüme kadar dublajlı ve nettede o kadarı var gerisinin çevirisi yok

6 ve 7 daha tr yayımlanmadı ama 6. sezonun biraz çevirisi vardı

Beyblade-7 sezon ilk üç sezon bağlantılı ve ilk iki sezon internette dublajlı olarak var (ve ana karakterlerin dublajları gerçekten çok iyi Harun Can-Takao,Arda Aydın (Rei),Burcu Güneştutar(Max),İlhan Erdoğan(Kai) Sezon başı 51 küsür bölüm 3. sezonunda dublajlı ama nette yok 51,52 var onlar tv çekimi ve çok kötü 4,5,6 sezonlar ilişkii hala türkiyede yayımlanıyo 5.sezonda şu an bence dublaj kötü ve eski tadı da kalmadı ama intenette dublajlı olarak bulabilirsin 7 sezonu izlemedim ama 38 bölümlük bir şey.

Zaten bunları izlediler mi okul falan kalmaz artık :D Direk Naruto-OP onlara başlarlar

Önerileriniz dahilinde listeme Ore no İmouto Kawaii (inceleyeceğim) ve Poyo Poyo'yu dahil ettim.Yugi-oh ağır gelebilir ama yinede bir çalışma yürütülebilir.

Birde kültür farkından bazı sıkıntılar da oluşacaktır onları da kesmeyi düşünüyorum.

Hepinize tekrar teşekkür ederim.

Önerilerinizi devam ettirebilirsiniz.Çalışmalarınızda başarılar.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...