Jump to content

sizin düşüncelerinizi almak istedim

naruto02

Öne Çıkarılan Mesaj

Ashita no Joe bu animeyi izlemiş veya daha önce duymuş olabilirsiniz baya eski bi anime bakuman 1 2 3 serisini izliyen olmussa baya bi duymustur adını japonyada en önemli boxs animelerinden biri suan onu çevirmeyi düşünüyorum gerçi artık eski seri izlemek istemiyen olabilir o yüzden önce bi sorayım dedim eğer izliyen fazla olmucaksa ben çevirmedende izliyebilirim yinede siteyi bi vereyim size bi bakın hosunuza giderse burdan yazın bu arada burdaki çevirmenlerden söyleyeyimde eğer hosunuza giderse ve çevirdiğimde sitede yayınlıyacaksanız başlıyabilirim ama kalite bakımından hızlı bir çeviri olmuyacak ve daha önce bana düzenlemede yardım edecek biri olmamıştı gönüllü olanınız varsa neyse ben siteyi verem

Faviconhttps://www.animehere.com/anime/ashita-no-joe.html

Öncelikle amacın iyi ama bunu adminlerimize danışmadan yaparsan olmaz.Ayrıca çeviri gibi bir yeteneğin varsa başvuru yapsan zaten seni kadroya alırdık sende istediğin gibi çevirini yapardın.Düzenleme konusunda boşta olan encoderlerin,modların çoğu sana yardım eder kafana takma ama dediğim gibi önce adminlere danışman lazım

@Hawkon

Arkadaşa biraz fazla yüklenmişsin galiba zaten yöneticilere bu konuyla danışıyor ama çeviri grubuna katılmalısın olayı doğru bi konu bncede herneyse yönetici fln değilim ama fazla yüklenmemek iyidir daha iyimser cevap verseydin keşke  :-X

Hawkon üslubu böyle sen üstüne alınma :a19:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...