Jump to content

Freezing İkinci Sezon Açıklandı: Freezing Vibration !

Öne Çıkarılan Mesaj

Freezing İkinci Sezon Açıklandı:

Freezing Vibration !

freezing-vibration.png

2011'de çıkan birinci sezon bir ecchi seri olarak oldukça beğenilmişti ve devamının geleceğinin bir nevi sinyalini vermişti,ama anime dünyasında bu tip şeyler kesin olmuyor ne yazık ki. O yüzden bu haber beni çok rahatlattı,serinin seveni varsa rahatlayın gençler,2. sezon geliyor.

Videosu çıkalı 1 hafta oluyor,ben yeni keşfettim ve tabii ki bunu benim paylaşmam lazım nickim dolayısıyla ^^ Tarihi henüz net değil ancak 2013 Sonbaharı'nda çıkacağı öngörülüyor serinin.

Konusu:

Başka bir boyuttan gelen Dünya'yı istila etmeye çalışan uzaylı "Nova"lar ile Dünyalılar savaş halindedir ve ana karakterimiz Aoi Kazuya,bu savaşın ana karakterleri hepsi kız olan Pandoraların eğitildiği okula gelen bir gençtir. Aoi Kazuya kendi döneminin en iyisi olan herkesin tehlikeli olarak bildiği "Dokunulmaz Kraliçe" Satellizer L. Bridget ile bir şekilde tanışır ve ona Limitçisi olarak yardım etmek ister,çünkü onu ölmeden önce müthiş bir Pandora olan ablasıyla bağlantılı görmekte ve bu yüzden kendisini ona yakın hissetmektedir.

Bu da yayınlanan ilk video:

Faviconhttps://youtu.be/fw6PqwWFueQ

Kaynak:Faviconhttps://www.animenewsnetwork.co.uk/news/2013-03-30/2nd-freezing-anime-season-1st-promo-streamed

Açıkçası kendi projelerimiz içinde çevirisini en beğenmediğim seri Freezing'ti. Bu sefer çok daha kaliteli bir iş çıkarmamızı temenni ediyor,Freezing'i sabırsızlıkla bekliyorum.  ;)

bu seri bende. bende yani,ötesi yok kavga çıkarırım  :a11:

@Onur: "Donma" ile "Titreşim"i nedense ben bağdaştıramadım pek :D

bu serinin tek sevmediğim yanı FanService ile romantizm bir arada pek iyi olmuyor,aynı şeyi High School DxD'de de var. kıza tam sempati duyuyorsun kız gidip damı bacağı dağıtıyor gözünün önünde,olmuyor :D

Açıkçası kendi projelerimiz içinde çevirisini en beğenmediğim seri Freezing'ti. Bu sefer çok daha kaliteli bir iş çıkarmamızı temenni ediyor,Freezing'i sabırsızlıkla bekliyorum.  ;)

bu serinin tek sevmediğim yanı FanService ile romantizm bir arada pek iyi olmuyor,aynı şeyi High School DxD'de de var. kıza tam sempati duyuyorsun kız gidip damı bacağı dağıtıyor gözünün önünde,olmuyor :D

Furkan gel kapışak krdeşim seri için  :a39: :a39:

Çevirisin yapan bizim fansuntan bir çevirmen değildi. Çeviriler dp alınmıstı. Yanlıs hatırlamıyorsam. :a5:

Furkan gel kapışak krdeşim seri için  :a39: :a39:

Zeki uyardım seni Furkanın bu seri diye :D Ama diyorsan illede kanlı bıcaklı catısıcam ben Furkan hazırdır yani bilesin :D Ayrıca bırak adam Satelle nın Fan club baskanı ceviriyide ona bırakmak lazım :P

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...