Jump to content

Neden Manga Satın Alınmalı?

uykusuz001

Öne Çıkarılan Mesaj

kişisel görüşüm ; internetten bir çok anime seyrediyoruz ve hayranı olduğumuz animeler var işte death note dur bleach dir felan.Çoğumuz bunları hiç unutmak istemiyor.Çok abzürt kaçabilir ama birgün internet yok olsa bile geriye burakabileceğiniz ve hiç olmassa vay be diyebileceğiniz bişeydir manga hem eğlencelidir anime seven mangada sever zaten önyargılı olmayalım bence :)

sizin görüşleriniz neler?

bu arada manga satın almak isteyenler d&r mağazalarında mevcut dr.com danda satın alınabilir benim bulduğum

manga hem eğlencelidir anime seven mangada sever zaten önyargılı olmayalım bence :)

Bu görüşe katılmadım,anime seven biri olarak mangayı sevmiyorum ( animenin zevkini kaçırması vs. sebeplerden ),çevremde de bir sürü insan mevcut anime sevip manga sevmeyen. O yüzden bu konuda genelleme yapmak doğru olmaz,seven olduğu kadar sevmeyeni de var :)

Manga'yı netten okumak yerine gidip almanın amaçlarından biri de insanların sevdiği mangaları arşivlemek & koleksiyon yapmak istemeleri :)

manga hem eğlencelidir anime seven mangada sever zaten önyargılı olmayalım bence :)

Bu görüşe katılmadım,anime seven biri olarak mangayı sevmiyorum ( animenin zevkini kaçırması vs. sebeplerden ),çevremde de bir sürü insan mevcut anime sevip manga sevmeyen. O yüzden bu konuda genelleme yapmak doğru olmaz,seven olduğu kadar sevmeyeni de var :)

Manga'yı netten okumak yerine gidip almanın amaçlarından biri de insanların sevdiği mangaları arşivlemek & koleksiyon yapmak istemeleri :)

animenin zevkini kaçırıyo diyosan manwha oku manwha karın animesi olmuyo :D 

yada bitmiş animelerin mangalarını oku  :D

O sebebi örnek olarak gösterdim,benim okumamamın ( Sıkıcı geliyor,tamamen kişisel görüşüm ) nedenleri başka :)

Tam tersi ben de mangayı çok seviyorum.

Eskiden animeyi daha çok severdim. Ama animelerin mangaya yetişeceğim diye filler bölümler koyması,sonlarının ucu açık bitmesi (manga devam ettiği için),ya da saçmasapan sonlarla bitmesi sebebiyle mangalardan devam etme kararı aldım.

Mangada en azından mangakanın kafasında belirlediği orjinal senaryoyu,kurguyu ve sonu görme imkanınız var.

Anime seven arkadaşlar,manga iyidir. Boşverin animeyi. Mangada en azından olan olaylar karşısında hayalgücünüzü geliştirirsiniz. Animede olaylar direk önünüze sunulduğu için tam bir ''Armut piş,ağzıma düş''  olayı mevcut.

Ha animenin iyi olduğu noktalar yok mu? Tabii ki var. Özellikle Dragonball,One Piece gibi aksiyon,kavga ve gürültünün bol olduğu shounen serilerde dövüş sahneleri için anime izlemek daha faydalı mangayı okumaya oranla.

Ben anime sevip manga sevmeyip novellere bayılan birisiyim.  :a39:

Galiba kitap okumayı sevdiğimden olsa gerek.

Soğuk sandiviçteki o kayıp salam dilimleri misali bir kaç parça görsel olsa da novelleri daha bir canlı,renkli ve heyecanlı buluyorum.

Manga bulsam hayranıyım demekten çok okumayı sevdiğimden alırım. Zamane gençlik biraz maymun iştahlı. Kitabın o ağır sayfalarını çevirmek,tweeter ya da facebookta  saniyede 25 kelime yazmaktan zor gelir.

Konuyu saptırmadan ben mangadan daha çok novelleri seviyorum.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...