AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

AA! Mega-mi Sama! (Ah! My Goddess) (26/26) [AniSekai Fansub]

Forumlar Tamamlanmış AniSekai Fansub Anime Çalışmaları AA! Mega-mi Sama! (Ah! My Goddess) (26/26) [AniSekai Fansub]

15 yazı görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 152)
  • Yazar
    Yazılar
  • güzele benziyor elinize sağlık

oooo bu seriyi kesin izleyeceğim şimdiden ellerine sağlık kolay gelsin

mexas

@mexas

Katılımcı

bi ara başladım yarım kaldı hiç devam etimyordum devam ederim herhalde artık

M312

@m312

Katılımcı

2. bölüm için teşekkürler :) :a19: :a19:

Abla o zaman hediye tam olsun ya :D daha 2. sezonu var bunun üzerine 8 tane ovası var onlarada el atmak lazım simdi :D

emekleriniz için teşekkürler

beklediğim serilerden biri daha, çok teşekkürler, ellerinize sağlık…

mcws

@mcws

Katılımcı

Ellerinize sağlık emeğinize sağlık arkadaşlar!
    Yeni bölüm için teşekkürler!

Yeni bölüm için teşekkürler.Devamı dileğiyle.

yeni seri şimdiden kolay gelsin. başlamayı düşündüğüm bi seriydi izliycek kaliteli bölümler aramıştım bi ara, sizin verdiğiniz çok iy oldu :D
    bu arada bu seri biraz uzun sanırım kaç sezonu ovası fln var tam bilen b söyleyebilir mi? (movie de var doğru hatırlıyorsam ama emin değilm)

Arkadaşlar YGS LYS sebebiyle Seriyi hafta sonu düzen encode edicem Hafta ici imkansiz Hafta sonlari 5-10  bölüm cıkartmaya calişcam Umarim Anlayişla Karşilarsiniz teşekürler !

Öncelik dersler, haftasonları müsait olursan toplu seyrederiz. Olmazsanda canım sağolsun :D

Arkadaşlar YGS LYS sebebiyle Seriyi hafta sonu düzen encode edicem Hafta ici imkansiz Hafta sonlari 5-10  bölüm cıkartmaya calişcam Umarim Anlayişla Karşilarsiniz teşekürler !

Yorma kendini kanka bekleriz biz :D

M312

@m312

Katılımcı

3. bölüm için teşekkürler :)  :a19: :a19:

Yeni Bölüm İçin Teşekkürler Serinin Tamamlanmasını bekliyorum.Ellerinize Sağlık

3. bölüm icin tesekkür ederiz :)

88

Sesler

151

Cevaplar

15 yazı görüntüleniyor - 16 ile 30 arası (toplam 152)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.