AniSekai Fansub
Forumlar › Tamamlanmış AniSekai Fansub Anime Çalışmaları › Amnesia (12/12) [AniSekai Fansub]
| Orijinal Adı | Amnesia |
|---|---|
| İngilizce Adı | Amnesia |
| Japonca Adı | AMNESIA |
| Diğer Adları | - |
| Tür / Kaynak | TV / Visual novel |
| Bölüm / Süre | 12 (23 min per ep) |
| Durum | Finished Airing |
| Yayınlanıyor mu? | Hayır |
| Yayın Tarihi | Jan 7, 2013 to Mar 25, 2013 |
| Sezon / Yayın Günü | Winter 2013 / Unknown |
| Stüdyolar | Brain's Base |
| Yapımcılar | Geneon Universal Entertainment, Frontier Works, Movic, AT-X, DAX Production, Showgate |
| Lisansörler | Sentai Filmworks |
| Yaş Sınırı | PG-13 - Teens 13 or older |
| Türler / Temalar | Fantasy, Mystery, Romance, Reverse Harem |
| MAL Onayı | Evet |
| MyAnimeList URL | Sayfaya Git |
After fainting at work, a young lady awakens in the back room of the café she works at with no memory of her life or those around her. Two of her friends, whom she soon learns are named Shin and Toma, are called to help her get home safely. Once she is alone, she meets a spectral boy named Orion that only she can see and hear. He explains that she lost her memories because of his chance visit to her world, so he vows to help her remember who she is.
However, regaining her departed memories without worrying those around her may be more difficult than she realizes. In addition to the gloomy Shin and the protective Toma, she must be wary of arousing the suspicions of the captivating Ikki, the quick-witted Kent, and a mysterious man who lurks in the distance. As her amnesia entangles her in the lives of each of these men, her fragmented memories return piece by piece, and the mysteries of her circumstances slowly come to light.
[Written by MAL Rewrite]

Çeviri: BuDu
Editör & Karaoke & Encoder: berkan24
– Linkler (ikona tıklayın) –
Klasör şifresi: www.AniSekai.com
animeler yavaş yavaş gelmeye başlıyor…bir yeni seri daha hayırlısı olsun merakla bekliyorum romantizm var
:a39: :a39: :a39:
Yeni serimiz hayırlı olsun…
değişik bir konusu var gerçekten. Kadın napmış öyle kaç tane erkek arkadaşı olmuş da tanımıyor bu seferkini
Emegi geçecek olanlara şimdiden başarılar diliyorum
yeni seriniz hayırlı olsun
değişik bir konusu var gibi aldım listeye
Yeni seri hayırlı olsun
Gercekten 2013 ün serileri arasında en cok konusulan seri bu olmustu
Bakalım beklentileri verebilicekmi 
Kent ve Orion’un tipleri hoşuma gitti, konusu fena değil gibi merakla bekliyorum
kolay gelsin…
Kent’in ellerinin duruşu dikkatimi çekti. Eğer işin içinde silah varsa kesin onunki uzun menzilli bişeydir.O elleri ben bi bleach’teki ishida’da, bide kuroko no basket’teki midorima’da gördüm. 
Yaoi den çok baş karakter kız oluğu için bu şekil bence
K Project’te de Yaoi’den tırsmıştım. Ama Allah’tan korktuğum başıma gelmedi. İnşallah bunda da öyle şeyler olmaz. 
yeni proje hayırlı olsun yukarıdaki temennilere aynen katılıyor ve sabırsızlıkla bekliyorum
99
Sesler
295
Cevaplar