AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

AMV – Anthem Of The Lonely

8 yazı görüntüleniyor - 1 ile 8 arası (toplam 8)
  • Yazar
    Yazılar
  • Myura

@myura

Katılımcı

Selamlar! Aslında akşam atıcakdım ama fırsat şimdiyeymiş, 2-3 saat önce bitti 10 dakika önce ise yükledim youtube hesabıma u.u

Animeler: Chuunibyou demo Koi ga Shitai!, Ben-To, Code:breaker, Hunter X Hunter (2011), Tales Of Symphonia, Sword Art Online, K Project,  Bleach, Fairy Tail, Gai Rei Zero, Highschool of the Dead, Reborn, One Piece, Naruto, Soul Eater, Naruto Shippuden, Gurren Lagan, Death Note

Şarkı: Nine Lashes- Anthem Of The Lonely

Programlar: Sony vegas, Adobe after effects

Kategori: Aksiyon

https://www.youtube.com/watch?v=8TccdibY_Ys

İyi seyirleeeeeeeeer~ Bay bay n_n

Bu arada diğer AMV Şeysilerim için https://www.youtube.com/user/MyuraNazo/videos?view=0 Bu kanaldan ulaşa bilirsiniz ._.”

Eline saglık yine güzel bir calısma Murat :D

Yamon

@yamon

Katılımcı

off be adam o kadar güzel yapmış ki sanki Naruto dahilerde hunter x hunter dakiler çarpışıyo zannettim….harikasın Murat devamını bekliyorum ;D ;D :a50: :a50: :a50:

Benden sana +1 rep kanki
    ;)

Myura

@myura

Katılımcı

güzel olmuş eline sağlık gine code geass yok :D bide ağa bende bir amv yaptım vegas çoğu şey tamam videoya dönüştürcem dönüştüremiyorum hata veriyor nedenini biliyormusun ?

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ve yugimotoxx hatanın resmini atabilirmisin ve .wmv olarak dönüştür hep ben .wmv olarak dönüştürüyorum

Myura

@myura

Katılımcı

Burdan anlatırsam bayağı uzun sürer “New Blue ve Magic bullet videos” diye sony vegas’a + efekt ekleme şeysileri var bide “Soft concast, Brigtness” bu efektleri kesin kullan u.u

izlediğim en kaliteli amv’lerden biriydi. ellerine sağlık.

mcws

@mcws

Katılımcı

Ellerine emeğine sağlık! güzel işçilik. Teşekkürler paylaşımın için! Devamını bekliyoruz!

Myura

@myura

Katılımcı

Asıl ben teşekkür ederim! n_n

5

Sesler

7

Cevaplar

8 yazı görüntüleniyor - 1 ile 8 arası (toplam 8)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.