AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

AMV – Butterfly

13 yazı görüntüleniyor - 1 ile 13 arası (toplam 13)
  • Yazar
    Yazılar
  • Myura

@myura

Katılımcı

Selamlar millet! Yeni yaptığım bi AMV’yi sizinle paylaşmak istedim />.>” title=”>.>” class=”bbcode_smiley” /><br /> <br />Animeler: Kimi ni Todoke, Toradora!, Hyouka, Denpa Onna to Seishun Otoko, The Disappearance of Haruhi Suzumiya, Kobato, Kokoro Connect, Angel Beats!, Aquarion Evol, The Flower we Saw that Day, Steins;Gate, Shakugan no Shana II, Hotarubi no Mori e, Inu x Boku SS, Aoi Bungaku, Ao no Exorcist, 5 centimeters per second, Guilty Crown, Koi to Senkyo to Chocolate, Clannad After Story, Nisemonogatari, Kimi ni Todoke<br />Muzik: He is We – Owl City<br />Program: Sony Vegas<br />Kategori: Romance, Sentimental<br /> <br /><a href=https://www.youtube.com/watch?v=GwvbvieK2Bs

İyi seyirler!

Güzel olmuş eline sağlık. Çalışmalarında başarılar dilerim.

Eline sağlık tesekkür ediyorum özellikle sarkı hosuma gitti :) Ayrıca calısmanda güzel olmus.

Myura

@myura

Katılımcı

Teşekkürleeeeeer~ n_n

JNXL

@jnxl

Katılımcı

Güze çalışma
    Yalnız şarkıdan mı bilmem sanki biraz kısa geldi

Myura

@myura

Katılımcı

Güze çalışma

Eheh şarkı aslında 3.30 dakika gibi birşeydi ben yapmakdan sıkıldım ve şarkıyı kestim bi nevi üşendim =.=

baya iyi :) en iyilerinden diyebilirim :D

JNXL

@jnxl

Katılımcı

Güze çalışma

Eheh şarkı aslında 3.30 dakika gibi birşeydi ben yapmakdan sıkıldım ve şarkıyı kestim bi nevi üşendim =.=

Bence v2 çıkar
    Çalışman gayet güzel. Toradora ve Kimi no todoke yi sık kullanmana rağmen şarkı seçimin, düzenin, hoş bir hikayeyi anlatır gibiydi.
    Şahsen kesinlikle v2 çıkar. Ama şarkının tümünü kullan

mcws

@mcws

Katılımcı

Ellerine sağlık güzel çalışma. etkileyici gerçekten de… Teşekkürler paylaşımın için…

Güze çalışma

Sarkı 3 dk 26 saniye :) Ayrıca sarkıyı daha öncede söyledigim gibi dinledigim bir sarkıydı güzel bir sarkı :D Tamamını kullansaydın keske :)

Neyse yeni Amvlerinde daha güzel sarkılarla gel bize :D

Yamon

@yamon

Katılımcı

bayıldımmmmmmm harika olmuş ellerine sağlık yeğenim  ;)  :a50: :a50: :a50:

Myura

@myura

Katılımcı

Bu arada, bütün video’larıma ulaşmak için: https://www.youtube.com/user/MyuraNazo/videos?view=0 Buradan bakabilirsiniz u.u

Selamlar millet! Yeni yaptığım bi AMV’yi sizinle paylaşmak istedim />.>” title=”>.>” class=”bbcode_smiley” /><br /> <br />Animeler: Kimi ni Todoke, Toradora!, Hyouka, Denpa Onna to Seishun Otoko, The Disappearance of Haruhi Suzumiya, Kobato, Kokoro Connect, Angel Beats!, Aquarion Evol, The Flower we Saw that Day, Steins;Gate, Shakugan no Shana II, Hotarubi no Mori e, Inu x Boku SS, Aoi Bungaku, Ao no Exorcist, 5 centimeters per second, Guilty Crown, Koi to Senkyo to Chocolate, Clannad After Story, Nisemonogatari, Kimi ni Todoke<br />Muzik: He is We – Owl City<br />Program: Sony Vegas<br />Kategori: Romance, Sentimental<br /> <br /><a href=https://www.youtube.com/watch?v=GwvbvieK2Bs

İyi seyirler!

güzel AMV olmuş ellerine sağlık ve yanlış anlama sadece fark ettiğim ve laf olsun diye söylüyorum kimi no todokeyi 2 kere yazmışsın :D

8

Sesler

12

Cevaplar

13 yazı görüntüleniyor - 1 ile 13 arası (toplam 13)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.