AniSekai Fansub
Forumlar › Anime ve Manga Sohbet › AMV Nedir? Nasıl yapılır?

Gerçekten lazımdı bilgi için teşekkürler…
Gerçekten sabır gerektiren bir iş. AMV’lerin oldukça kaliteli, ellerine sağlık. 
FPS oyun projemin trailer’ı için Sony Vegas’ı kullanmış ve bir hayli zorlanmıştım. Ancak kullanımı en kolay program demişsin. Kolayı buysa zorunu düşünemiyorum.
Fakat en profesyoneli elbette Adobe After Effects.
Merak ettiğim bi konuydu açıkcası. Anlatımdan da az biraz kolay bi işlemmiş gibi geldi ama herkes zor olduğunu savunuyo
bi gün heves edip de başlarsam sebebi sensin murat :a39: eline sağlık ve teşekkürler…
Yaklaşık 3 senedir Sony vegas kullanıyorum sanırım bi bana kolay geliyor u.u Bu arada Cinema 4D Programını eklemeyi unutmuşum onuda ekledim. :a29:
öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkür ederim
:a50: :a50: :a50:
Yanılmıyorsam sen Sony vegas kullanıyorsun zahmet olmassa nasıl yapıldıgıyla ilgili video hazırlayabilir misin şimdiden teşekkürler

öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkür ederim
![]()
:a50: :a50: :a50:
Yanılmıyorsam sen Sony vegas kullanıyorsun zahmet olmassa nasıl yapıldıgıyla ilgili video hazırlayabilir misin şimdiden teşekkürler![]()
Sony vegas ve Adobe after effects kullanıyorum ve tabikide böyle istek olursa bol bol video çekerim ben!
Cok ugras istiyorsa bana göre degildir hic bulasmayım ben yinede saol paylasım ve bilgilerin icin

Abartılıcak kadar zor değil ya sadece efektleri doğru yerde ve müzik ile uydurmayla bitiyor en ufak ayrıntısına kadar video çekebilirim hatta bi AMV yaparken çekmek daha doğru olur nasıl yaptığımı görmüş olurdunuz 
Sony Vegas Pro programında bana yardım edermisiniz amv yapmak keyifli bir iş olmalı bende yapmak istiyorum 
Banada yarımda bulunabilirmisin bende uzun zamandır amv öğrenmek istiyordum ancak hiç bir bilgi bulamadım uzun zamandır adobe after effects uygulamasında bildiğim kadarıyla bir şeyler denedim ancak olmadı sony vegas pro uygulamasının daha kolay olduğunu söyledikleri için ona geçmeye karar verdim banada yardım edebilirmisin
8
Sesler
10
Cevaplar