AniSekai Fansub
Forumlar › Her Türden Çalışmalarınız & Paylaşımlarınız › AMV – The Stand
Selamlar millet! 2-3 Gündür bu AMV ile uğraşiyordum yeteri kadar iyi olmadı sanırım hele başlangıcı T_T Nedense yaptığım çoğu çalişmayı beğenmiyorum zaten, utangaclıkdan olsa gerek u.u
https://www.youtube.com/watch?v=T5NoWj-iLRE
Animeler: Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Ben-To
Code:breaker
Hunter X Hunter (2011)
Tales Of Symphonia
Sengoku Basara: The Last Party
Sword Art Online
K Project
Şarkı: Monty Are I – The Stand
Program: Sony Vegas , Adobe After Effects
Kategori: Action
İyi seyirler, görüşmek üzereeee~ :a29:
Bence gayet basarılı bir calısma cıkartmıssın eline saglık. Tesekkür ederim.
Ayrıca her insanın diyemesem bile bir cok insanın kendi yaptıgı yada yapabildigi bir sey kendisine pek etkileyici yada güzel gelmez 
En basit örnegi konumuzla alakası olmasada bir zamanlar Counter Strike oynarken “Head Shot” adı verilen rakibini kafadan vurdugun olay bana cok ufak bir sey geliyordu cünki vurdugum adamların %95 i kafadandı 
Sende bunu devamlı yapabildigini icin ve sana göre kolay oldugu icin pek güzel gelmeyebilir
Ancak emek emektir güzel bile olmasa endisen olmasın utanılıcak yada cekinicek bir durum yok yani.
ellerine sağlık çok güzel olmuş kurapika ve date masamuneyi kullanman çok güzeldi bide code geass lı amv isteği yapmıştım ona noldu kolay gelsin
Bu şarkıya malesef onu uyduramadım umarım gelecek sefere, teşekkürler 
Ayrıca her insanın diyemesem bile bir cok insanın kendi yaptıgı yada yapabildigi bir sey kendisine pek etkileyici yada güzel gelmez
En basit örnegi konumuzla alakası olmasada bir zamanlar Counter Strike oynarken “Head Shot” adı verilen rakibini kafadan vurdugun olay bana cok ufak bir sey geliyordu cünki vurdugum adamların %95 i kafadandı
Sende bunu devamlı yapabildigini icin ve sana göre kolay oldugu icin pek güzel gelmeyebilirAncak emek emektir güzel bile olmasa endisen olmasın utanılıcak yada cekinicek bir durum yok yani.
Oha çok iyi açıklamışsın, anlattıklarının hepsi doğru diye bilirim hep “burası kötü oldu sil sil sil sil” diyip yarım bıraktığım çalışmalarım var odsfjsfjsfsf
offf be gene harika bi AMV ve gene Myrua’dan ellerine sağlık harika olmuş
:a50: :a50: :a50:
Sende bunu devamlı yapabildigini icin ve sana göre kolay oldugu icin pek güzel gelmeyebilirAncak emek emektir güzel bile olmasa endisen olmasın utanılıcak yada cekinicek bir durum yok yani.
ne yani counter da iyiyim mi diyosun
:a39: :a39: :a39: bilgisayarımı yaptırayim belki bir gün kapışırız :a46: :a46: :a46:
Tabiki de! Memmuniyetle bi kaç ders videosu araştırırsan sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten çoğu efektler felan ortak noktada toplanıyor
Murat bence Mert veya admınlerle falan konus belki senı Anisekai AMV cisi falan yaparlar harikasın devamını bekliyorum
:a50: :a50: :a50:
3
Sesler
8
Cevaplar