AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

AMV Türkiye

Forumlar Anime ve Manga Sohbet AMV Türkiye

14 yazı görüntüleniyor - 1 ile 14 arası (toplam 14)
  • Yazar
    Yazılar
  • Myura

@myura

Katılımcı

Selamlar millet! Bayadır konu açmıyordum bilgisayarimin power’ını yakmışım o yüzden tamir olana kadar giremedim ._.” Laptop’dan giriyordum ama ondada AMV ile ilgili programlar yoktu, her neyse konu’nun amacı AMV Türkiye’de AMV yapan insanları tek bi çatı altında toplayıp Grup (Studio) kurmak istiyorum genelde AMV yapanların kurduğu grupların sonunda Studio yaziyor o manada.

Şimdi eğer bizde böyle bir yer kurup ufak ufak duyulursak bu güzel bir fırsat olabilir, AMV yapmayı öğrenmek istiyenler olursa seve seve yardım ederim.

Bu arada aklınız’daki studio isimlerini yazarsanız sevinirim
    Örn: Anisekai Studio Gibi.. 
    Selamlar millet! Bayadır konu açmıyordum bilgisayarimin power’ını yakmışım o yüzden tamir olana kadar giremedim ._.” Laptop’dan giriyordum ama ondada AMV ile ilgili programlar yoktu, her neyse konu’nun amacı AMV Türkiye’de AMV yapan insanları tek bi çatı altında toplayıp Grup (Studio) kurmak istiyorum genelde AMV yapanların kurduğu grupların sonunda Studio yaziyor o manada.

Şimdi eğer bizde böyle bir yer kurup ufak ufak duyulursak bu güzel bir fırsat olabilir, AMV yapmayı öğrenmek istiyenler olursa seve seve yardım ederim.

Bu arada aklınız’daki studio isimlerini yazarsanız sevinirim
    Örn: Anisekai Studio Gibi.. 

Güzel bir proje gibiye benziyor, yolun açık olsun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ancak ufaktan öğretmen gerekebilir :D
    Desteklendiğini bil

valla abi kaç gündür biri öğretse de yapsam diyorum valla öğretirseniz harika olur saol

Myura

@myura

Katılımcı

Desteğiniz çok teşekkür ederim, öğrenmeyi amaçlayan arkadaşlar sırasıyla şunları yapabilir;

“En az” 10-20 seri indirmesi gerekli çünkü AMV yaparken gökten inmiyor bu videolar.

Sony vegas kesinlikle olmalı, ileride büyük şeyler yapmayı düşünüyor ise ve photoshop bilgisi var ise Adobe after effects’de indire bilir.

Takıldığınız yerlerde bana özel mesaj atıp sorabilirsiniiiiz~

Desteğiniz çok teşekkür ederim, öğrenmeyi amaçlayan arkadaşlar sırasıyla şunları yapabilir;

“En az” 10-20 seri indirmesi gerekli çünkü AMV yaparken gökten inmiyor bu videolar.

Sony vegas kesinlikle olmalı, ileride büyük şeyler yapmayı düşünüyor ise ve photoshop bilgisi var ise Adobe after effects’de indire bilir.

Takıldığınız yerlerde bana özel mesaj atıp sorabilirsiniiiiz~

Var var 20 seri var :D merak etme msn adresimi yolluyorum :D  :a39:

bende 5 seri var ama indiririm :D sorun değil after effects ve vegas var ama vegası bilmiyorum işte orda bi yardım etsen?

Myura

@myura

Katılımcı

Bence messenger adreslerinizi vermek pek yararları değil, facebook üzerinden veya burdan mesaj ile konuşa biliriz
    Çünkü; Bende messenger yüklü deil T__T Bayadır kullanmıyorum

https://www.facebook.com/MyuraDyukurin (umarım facebook adresi vermek yasak değildir osdfksdjfkdsjf)

Bence messenger adreslerinizi vermek pek yararları değil, facebook üzerinden veya burdan mesaj ile konuşa biliriz

https://www.facebook.com/MyuraDyukurin (umarım facebook adresi vermek yasak değildir osdfksdjfkdsjf)

Katılıyorum Ve Skype’da Bir Seçenek

Waaaw… Güzel bir proje. Hımmm . Şu sıralar pek zamanım yok ama 1-2 haftaya kadar yardım etmek ve öğrenmek isterim. Seri çook var . Olmadı indiririz zaten dert değil :D :D

Myura

@myura

Katılımcı

Olabilir, AMV yapmayı bıraktım ben artık başkalarına öğretsem daha yararlı olucak yani daha boş vaktim var artık! Skype adreslerinizi veya Facebook adreslerinizi buraya bırakırsanız ben sizi eklerim n_n

Anlamadığım bi yer var. Önce grup kurmak istiyorum diyosun. Şimdi AMV yapmayı bıraktım diyosun. Bi tutarsızlık var ortada. Düzeltirsen sevinirim  :a39:

Olabilir, AMV yapmayı bıraktım ben artık başkalarına öğretsem daha yararlı olucak yani daha boş vaktim var artık! Skype adreslerinizi veya Facebook adreslerinizi buraya bırakırsanız ben sizi eklerim n_n

AMV’nin ne olduğunu şimdi öğrendim. Bana ters bir olay.  :-[ :-[ Ama Skype kullanmanızı tavsiye ederim.

Myura

@myura

Katılımcı

@zekican5 Şöyle bir olay var AMV yapmayı bıraktım derken yoruldum daha yapamicam anlamında ama başkalarının takıldığı konularda yardımcı olabilirim bu bıraktım kelimeside hep kalıcı değil zaten en fazla 5 ay sonra tekrar yapmaya başlicam yani grup’u kurmamı aksatıcak birşey değil u.u

aslında bende planlıyordum böyle bir şeyi , bende katılabilirim

6

Sesler

13

Cevaplar

14 yazı görüntüleniyor - 1 ile 14 arası (toplam 14)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.