AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

ANİME TAVSİYESİ

Forumlar Genel Sohbet ANİME TAVSİYESİ

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • Slm gençler… Malum önümüz yaz ve baya bir boş vaktim var bana izleyebileceğim güzel bir kaç anime tavsiye edermisinz. Uzun veya kısa farketmez yeterki akıcı izleyince sıkılmayacağım bir anime olsun  :a17:

To Aru Majutsu dışındaki tüm animeleri izleyebilirsin  :a39:

Ama Moyashimon çok komikti onu tavsiye ederim  :a39:

Eglenceli olarak sıkmıcak zaman gericek istiyorsan :

To love Ru  –  Omamori Himari  –  Tasogare Otome x Amnesia  –  Seitokai Yakuindomo  –    Sora no Otoshimono  –    Papa No Iukoto Wo Kikinasai  –  Mayo Chiki  –  Kissxsis( Ecchisi Biraz Fazla )  –  Maken Ki  –  Kanokon( Ecchisi Biraz Fazla )  –  Kämpfer    –  Kaichou wa Maid-sama    –  Ichiban Ushiro no Daimaou  –  Hidan No Aria  –    Haiyore! Nyaruko-san    –  Fortune Arterial Akai Yakusoku  –  Asu no Yoichi    –    Angel Beats    –    Akane Iro Ni Somaru Saka  –    A Dark Rabbit Has Seven Lives

Benim önerebiliceklerim bunlar zaten %95 inde komedi var bazılarında cok bazılarında az :D geri kalan %5 i komedi olmasada sıkmıcak animelerdir sunuda söyleyim bir cogunda hafif ecchi var uyardıgım 2 tanesi haric hafif :D

Yardımcı Olabildiysem Cok Sevinirim :)

To Aru Majutsu dışındaki tüm animeleri izleyebilirsin  :a39:

Ama Moyashimon çok komikti onu tavsiye ederim  :a39:

To Aru Majutsu yı izlemeyi düsünüyorum indirdim neden kötü ki söylermisin bosuna izlemeyim yani :D ben bi kere basladım mı gerisini izlemek zorunda kalıyorm hic baslamayım :)

zero no tsukaima serisi var 4 seriden olusuıyor tam senlık
    soul eater var
    uzunlardan bide deathnote

4

Sesler

4

Cevaplar

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.